local-stats-pixel fb-conv-api

Give&get 2015 festivāls (foto apskats)5

118 0

Brīnumains festivāls, kas notiek jau piekto gadu un pulcē vairākus simtus cilvēku.

Vieno būt dabā, saaugt ar to un būt vienam veselam, smelties no tās spēku...

Give & Get ir MEISTARKLAŠU festivāls. Tas nozīmē, ka IKVIENS iesaistītais ne tikai atpūšas un/vai prezentē sevi caur kādu aktivitāti, bet arī dalās tajā, ko prot un mīl darīt vislabāk, vadot meistarklasi vai radošo darbnīcu.

Ideja- būvēt tiltus no materiālā uz garīgo. Dot Cilvēkam iespēju PAMĒĢINĀT, kā ir dzīvot citādāk:

- Iemācīties atvērties un rast atbrīvotību nevis ar alkohola vai citu apreibinošu vielu iespaidā, bet gan savstarpēji iedvesmojoties un daloties tajā, kas iedvesmo mūs pašus un ko mīlam darīt visvairāk.

- Pamēģināt kaut dažas dienas ēst veģetāri vai vegāni, ļaujot ķermenim atpūsties no smagās barības rezultātā uzņemtajiem toksīniem.

- Ieraudzīt brīnumu, kas notiek, kad pārstājam domāt tikai par sevi un sākam rūpēties par citiem.

- Pielikt savu roku pasākuma tapšanā kā brīvprātīgajam, veidojot festivālu kā savas MĀJAS sajūtot, kā ir būt radītājam un daļiņai no pasaules, kas pāris nedēļu laikā PAŠU rokas, idejas un domas kopā liekot.

- Atcerēties seno tradīciju nozīmi un radīt jaunas tradīcijas, uzzināt un sajust RITUĀLU un īstu, patiesu SVĒTKU nozīmi.

- Saudzēt un iepazīt dabu un dzīvot saskaņā ar tās ritmiem.

- Ieraudzīt, ko ir spējīga uzbūvēt CILVĒCĪBA, noņemot mūsdienu lielvaras- naudas ietekmi uz mūsu dzīvēm, izslēdzot pirkšanu, pārdošanu un sava personīgā labuma gūšanu visa pasākuma laikā.

- Kļūt par DARĪTĀJIEM, nevis domātājiem.

Pasākuma dvēseles sauciens- rast alternatīvas jaunā- Sadarbības kultūrā, kur Cilvēks, Latvietis, viensētnieks, beidzot apzinātos sevi kā daļu no veseluma, daļu, kas pati par sevi ir pilnīga, holistiska, visu ap sevi radoša un atvērtu sevi iespējām, noticot, ka spējam mainīt ne tikai sevi, savu ģimeni, mājas, bet arī pasauli sev apkārt.

118 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Derētu tākā sīkāks apraksts par šo pasākumuemotion

5 0 atbildēt

izskatās pēc Woodstock, tikai latviešu izpildījumā

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

es arī biju aizvakar te, bet man stārķis kabatā ielīda un tagad dzīvo + uztaisijis jau ligzdu.. grūti iet man tagad, help pls me?!?!!

0 1 atbildēt