local-stats-pixel fb-conv-api

Geimeris izputina savu māti.220

1680 15

Dona Metjūza no Anglijas tagad nožēlo to, ka viņa ievadīja bankas kartes datus sava 11 gadus vecā dēla spēļu konsolē. Pusgada laikā dēls iemanījās iztērēt uz visdažādākajām virtuālajām izklaidēm vairāk kā 1000 sterliņa mārciņu.

1680 15 220 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 220

0/2000

Pfft, nu kur tāds skruļļains muļķis var būt.

Es kad sīks biju, man bija Tele2 pieslēgums. 1x no avīzes aizmugures pasūtīju spēli uz telefona. Paskatījos uzreiz notērēto summu, un nekas neuzrādījās. Oho. Tā nu es sasūtīju 10 spēles, 15 animācijas, 20 dziesmas, 10 bildes un yeah, atkal nekas neuzrādās, domāju kautkāds gļuks vai tml.

Uuuun, opachkii.. Pienāk mēneša beigas, ienāku mājās, mammai telefona rēķins rokās. 120Ls, kas tajos laikos bija, nu, laba nauda. Karti man protams atņēma, arī normāli atrāvu pa degunu, nevis kā šeit redzams-mātei vēl roka uz dēla pleca.

Btw, ko sīkais sastāstīja mammai, ka spēlēšanai online vajag bankas kartes datus ? 

400 2 atbildēt

Anglijā tā ir mēneša alga. Diez vai tas tik ļoti viņas maku iespaidoja emotion

Pie tam vēl pati vainīga.

231 6 atbildēt

Es tādam sīkajam dēļ viņa purna vien neko nedotu!  emotion

211 0 atbildēt

Kāpēc bankai un kāpēc Microsoft būtu jāmaksā par to, ka cilvēki ir tik stulbi. Un kam vispār ienācā tāda spalvaina ideja galvā, pieminēt to, tā itkā tas kaut kā būtu reāli?

135 1 atbildēt

abet tādu puppy face uztaisījis. :D :D

61 0 atbildēt

Nespēju iedomāties brīdi, kad man mamma ļautu tērēt naudu debīlām interneta spēlēm.. 1.tā nav realitāte 2. tev nekas no tā neatlec 3. es nekad nevienā spēlē neesmu neko nopirkusi par īstu naudu, un man dzīvē no tā nekas nav mainījies emotion

52 0 atbildēt

Kāda vella pēc lai banka vai microsoft atdotu naudu? Varbūt tagad sāks beidzot lietot galvu ne tikai cepures nēsašanai.

Būtu vismaz nokaunējušies nevis fotosesiju taisījuši

43 1 atbildēt

Nevis nevajadzēja datus vadīt, bet vajadzēja pacensties lai dēls neizaug tik stulbs. emotion

43 1 atbildēt

UK 1000£ ir kaa latvijaa 300ls (ne peec kursa bet proporcionaali) tacu cik noprotu tad vinja pelna daudz vairaak. jo ja vinja to uzreiz nepamaniija tad znacit reaals pofigs uz razhodiem. 

31 2 atbildēt

Dēls jau nu tiešām izskatās, kā x-box atkarīgais!

Un vēl pēc visa šitā joprojām sēž ar pulti rokās! emotion

29 1 atbildēt

Da tas sīcis izskatās pēc zadrota. Varēja labāk uz svaru zāli sūtīt. Tizlā māte. emotion

 

............................................________  ....................................,.-'"...................``~.,  .............................,.-"..................................."-.,  .........................,/...............................................":,  .....................,?......................................................,  .................../...........................................................,}  ................./......................................................,:`^`..}  .............../...................................................,:"........./  ..............?.....__.........................................:`.........../  ............./__.(....."~-,_..............................,:`........../  .........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/  ..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}  ...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../  ...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../  ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"  ............/.`~,......`-...................................../  .............`~.*-,.....................................|,./.....,__  ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,  .....`=~-,__......`,.................................  ...................`=~-,,.,...............................  ................................`:,,...........................`..............__  .....................................`=-,...................,%`>--==``  ........................................_..........._,-%.......`  ..................................., 
30 4 atbildēt

nah tad sīkais vainīgs ? pati māte vainīga...būtu mazliet smadzenes pakustinājusi pirms vadijusi konta infu xboxā...

28 4 atbildēt

Koa? Ne vienam, ne otram prāta nav. Sīkajam tiešām vajadzētu iziet ārā vai uz zāli aiziet (un nē, es nerunāju par dzerstīšanos klubos), mātei jāpieņemas prātā drusku, jo es nezinu, cik gudram cilvēkam jābūt, lai strauji pieaugošos rēķinus noveltu uz benzīna un pārtikas cenu pieaugumu. 

17 0 atbildēt

Melkais ir ģeniāls visu uz benzīna cenām novēla!!var redzēt.. viss tēvā!!

14 0 atbildēt

Tā sieviete baigi redzēta, gadījumā nepiedalījās ''...got talant''?

11 0 atbildēt

Sikai par to naudu vareja iet labāk uz zalīti un pirkt proteīnus, mazliet pa resnu emotion

11 2 atbildēt

Es, kad biju mazs naudu varēju notērēt vienīgi bombongās, jo nebija ne mobilo telefonu ne bankas karšu un tādas spēļu konsoles pat sapņos nerādījās :D

7 0 atbildēt

Tas nav geimers, tas ir sīks, resns perdelis! 

6 0 atbildēt

Normaals ruksis! Fu, ble

6 0 atbildēt

ta ir, sikie njihuja nerubi.

7 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »