local-stats-pixel fb-conv-api

Esi ateists? Netici Dievam?300

1268 116

Sveiki, spoki. Iespējams, ka šis būs mīnusu magnēts, bet man liekas, ka ļoti daudz bildītes trāpījušas desmitniekā. Spriediet paši.

P.S. Dažas no bildēm ir ekrāntapetes, ja nu kādam iepatīkas.

« 1  2  3 »
1268 116 300 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 300

0/2000

Pēc  gadiem tūkstots mūsu bērni smiesies par mūsu tupumu..reliģija ir lielākā sērga pasaulē, kuru nepieciešams pēc iespējas ātrāk iznīdēt, tā ir prasījusi jebkurā gadījumā vairāk cilvēku dzīvības nekā visas epidēmijas kopā. Tas ir vienkārši nožēlojami, ka vēljoprojām bērniem skolās, arī parastās skolās māca par dievu un citām blēņām, kas ar to saistās...tas ir apbrīnojami pretīgi, ka vēljoprojām pasaulē galvenā vara pieder tieši reliģijas pārstāvjiem. 

327 60 atbildēt

Dzing, dzing!!! Lai sākas pirmais raunds starp ticīgajiem un neticīgajiememotion

210 0 atbildēt

Kā man patīk tas ka cilvēki reizē dzīvo tehnoloģiju pilnā pasaulē, taču noliedz normālu domāšanu un to aizstāj ar ticēšanu, tam kas ir pierādīts kā muļķības. Un vienmēr tu vari stāstīt, ka pasaule ir vecāka par 6000 gadiem, vari stāstīt, ka evolūcija ir praktiski pierādīta uz citiem organismiem, vari stāstīt, ka ja būtu plūdi kas maģiski appludinātu pasauli, padarītu ūdeni nedzeramu, un sāļu, un tie paši plūdi iznīcinātu veģetāciju, vari stāstīt, ka visas relegijas ir ļoti līdzīgas, un veidotas pēc to laiku morālēm, vari stāstīt ka pēc bībeles avotiem mīlošais dievs ir veidojis genocīdus kur nogalināti tiek mazi nevainīgi bērni, vari stāstīt, ka dievs nedod atbildi uz isuma sākumu, jo viņam bija jārodas, un viņs nevar būt bezgalīgs, vari stāstīt vēl daudz ko bet releģiskie cilvēki aizsoļos un neliksies ne zinis, un nomurminās ka tā nevienam netraucē. Taču tā traucē, un traucē stipri! Releģija liek cilvēkiem paļauties uz brīnumiem, kas nekad nepienāk, un cilvēks sēž savā būdā un gaida, nevis veido savu dzīvi pats, un tad šis cilvēks bremzē cilvēces attīstību, liela daļa releģisku cilvēku veiktu lielus darbus, ja viņiem tā tos neaizliegtu. Vēl rī ir lieta, ka releģija diskriminē, piemēram, homoseksuāļus, da kas ir, kādi noziedzinieki viņi ir vai kas? Te tagad cilvēki saka releģija ir paša izvēle, tikmēr kad cilvēki dzimst homoseksuāli tad redz šī tolerance zūd. Vēl releģija bieži ir uzspiesta, parasti no bērnības. Un kas gan var būt trakāks par uzskatu uzpiešanu bērnībā?? Jebkurš cilvēks zin ka tas neatšķiras no smadzeņu skalošanas. Ja pats esi bērns kam tiek uzpiesta releģija tad nebaidies un ej sūdzēties kādam, vai nu skolotājam vai policistam. Un vispār es nesaprotu kā mūsdienās vispār nav aizliegta uzskatu uzpiešana? Cilvēks izvēlēsies pareizo ceļu kad būs pietiekams vecums. Vēl releģija izkropļo morāli, pēc bībeles tā nav balstīta uz labo un ļauno, bet gan uz bailēm. Un ja dievs zin nākotni, tad viņš zināja ka Ādams un Ieva paņemtu aizliegto augli pirms viņš viņus radīja, tādad viņš to darīja ar nolūku, un tagad pēc bībeles avotiem daudzi deg bezgalīgās liesmās agonijā dieva dēļ. Un ja jums tas viss vēl liekas loģiski, un jūs ticat dievam tad lūdzu telefons kam jums būtu jāzvana: 63026690

124 18 atbildēt

Pohujists ar tieksmi uz ateismu.

103 4 atbildēt

Īstenībā labs piemērs no dzīves: Atrodoties vecrīga (darba darīšanās) pie manis pienācā viens no tā saucamajiem sludinātājiem un sāka skaidrot kad Jēzu jaielaiž sava dvēselē utt... Un es kā cilvēkas kam patīk komunicēt saku ar viņu runāties. Un kaut kur pēc 20min garas sarunas nonācam pie situacijas kad ja SLEPKAVA kurš nogalinajis cilvēkus(vienalga kādu skaitu) pieņem Jezu tad viņš pēc naves tik paradīzē bet ES cilvēks izpalīdzīgs, draudzīgs + esmu ziedojis labdarībai naudu un vispār labs cilvēks nepieņemot Jēzu nokļūšu elle :D Smieklīgi vai ne? Un ziniet ja tur paradīzē( protams ja tāda eksistē) lielākā daļa cilvēku ir Jēzu pieņēmuši slepkavas es labak tusēju ar čomiem un Bilu ellē ;)

   

p.s centos rakstīt no neitrāla skata punkta.

96 3 atbildēt

reliģija- tā ir tēma, par kuru strīdēsies mūžīgi,

61 5 atbildēt

Dievs radija Ādamu un Ievu... Viņiem bija bērni... Kā viņu bērni radija bērnus? Tas taču ir asinsgrēks... Jautājumu vairāk nav emotion

63 7 atbildēt

es personiigi domaaju, ka pastaav kaads augstaaks speeks,kas paar mums valda. es netaisos to saukt par Dievu vai kaadu citu, bet taada lieta pastaav. Protams, katrs pats sheit veido savu dziivi. Bet vienu varu pateikt noteikti- vienmeer, vienmeer, kad ir kaadas probleemas, radiniekiem vai tuviniekiem ir kas noticis vai ir liels notikums priekshaa, vienmeer es vnk paluudzu paliidziibu, atbalstu no shii ausgtaakaa speeka. un ziniet kam ir vara? vara ir nevis religjijai, bet ticiibas speekam- tam, ka tas,ko tu veelies- piepildiisies. dazhiem cilveekiem, aciimredzot, patiik sho varu saukt par Dievu, Budu vai citaam religjiskaam buutneem. Vienu varu pateikt droshi- vai pashi komenteetaaji ir tik labi izgliitoti, lasiijushi literatuuru un intereseejushies par lietaam tik lielaa meeraa, lai buutu viennoziimiigi paarliecinaati par savu viedokli? ¨Religija¨ ir pastaaveejusi jau kopsh pashiem cilveeces pirmsaakumiem, taa vienmeer ir eksisteejusi un vienmeer eksistees, ja juus domaajat, ka peec 200 vai 1000 gadiem taa izzudiis, tad tieshaam, zheel ir par juusu zinaashanu truukumu shaadaas lietaas.

48 10 atbildēt

1. bilde dievu raksturo vislabāk - tas ir vājo cilvēku mierinājums, ka ir kāds kas var atrisināt tavas problēmas, viss kas ir jadara ir tupa jatic un jālūdzās. Vai arī forever alone variants - nevienam es neesmu vajadzīgs tad vismaz dieviņš ir kopā ar mani. 

Vislabāk man patīk, ka daudzās baznīcās altāri un kupoli ir no zelta (vai apzeltīti), kamēr tie, kas lūdz pēc dieva palīdzības mirst badā.

P.S. Labs bizness - izdomā iedomu draugu un nekko nedarot vnk ievāc naudu no mudakiem kuriem jau tā nekā nav, bet viņi vel atdod pēdējo 

37 6 atbildēt

Ticība ir paša cilvēka izvēle un kamēr tā negatīvi neietekmē citus, tikmēr nav kur piesietes! ;)

58 31 atbildēt

Un pašam niks Mozus. emotion

28 2 atbildēt

es ticu, ka cilvēkiem nepieciešams kaut kas, kam ticēt, bet nekad neesmu uzskatījusi, ka tas būtu kaut kāds visuvarens Dievs. katram jātic sev, un, ja mēs ticam paši sev, tad arī varam izdarīt niedomājamas lietas. tad nu manos uzskatos - tā saucamais "Dievs" esam mēs paši un mūsu ticība sev un saviem spēkiem.

30 5 atbildēt

"Lai ieraudzītu domu gaismu, ir jānonāk prāta tumsā " emotion Es neticu dievam kā konkrētam vecītim pie vārtiem aiz mākoņiem, es ticu Visuma spēkam un tam, ka cilvēki ne no kā ir radušie un par neko tie pārvērtīsies. Un tie, kuri akli tic dievam, jau visātrāk kļūs par neko.. Krusta karu laikā tie savu reliģijas uzspiešanu sāka un arī tagad nekas nav mainījies, kā tikai tas, ka nenogalina cilvēku pūļus, bet mēģina iebiedēt diedelējot pie cilvēka sirdsapziņām emotion

15 0 atbildēt

Interesants niks tādam rakstam... emotion

Starp citu, plika statistika - jo zemāks intelekta līmenis, jo vairāk ticīgo! emotion

18 4 atbildēt

Nē, es agnostiķis.

13 0 atbildēt

Visdumākais, ko cilvēks var darīt, ir pašam nedarīt neko savas dzīves labā un gaidīt, ka no mākonīša kāds palīdzēs.

13 2 atbildēt

katrs tic tam, kam grib ticēt un tā vienkārši būs, neviens nespēs to mainīt, kā tikai tas pats cilvēks, kas tic tam, kam vēlas, neatkarīgi no tā vai tas ir naivi, stulbi vai citiem nepieņemami ticēt, neko vairāk jau te piebilst nevar...

6 0 atbildēt

Idioti ir viens no pasaules neizsmeļamajiem resursiem.. deal with it.. emotion

6 0 atbildēt

Šis ateistu klubiņš visu te nedaudz pārspīlē. Tas ir nenoliedzams fakts, ka senatnē reliģijas dēļ notika asins izliešana un tā turpinās arī mūsdienās. Bet VISĀ ir arī kaut kas labs, arī tam pašam komunismam bija zelta maliņa,  jums ieteiktu saglabāt tās labās lietas un pilnveidot sevi. Es piekrītu Sokija teiktajam, ka ticība ir katra paša izvēle. Kaut arī cilvēkam par reliģiju ir mācīts jau no bērna kājas, ja šis cilvēks nav pilnīgs dārzenis, tad viņam pašam radīsies savs viedoklis un uzskati par dzīvi. Un katrs kurš ir aizdomājies un centies rast atbildi uz jautājumu - Kāpēc? Tad tas zina ka viss nevar aprobežoties tikai ar to ko redzi un loģisko domāšanu, jo ir arī cilvēka prātam neaptveramas lietas. Pats neatzīstu reliģijas, bet man šķiet ka kaut kam augstākam tomēr ir jābūt. P.S. Autor, varu derēt ka jau no sākta gala zināji, ka šis raksts NEBŪS mīnusu magnēts.

6 0 atbildēt

Tie kas tic dievam ir lielākie meļi, nevis kādam citam bet sev . Viņi melo par to ka visas viņu problēmas atrisinās dievs.

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »