local-stats-pixel fb-conv-api

Es esmu lepns, ka dzīvoju Latvijā184

:labs:Latvija – tā ir valsts, kurā esmu piedzimis un uzaudzis. Latvija tā ir tik daudz piedzīvojusi, bet tomēr var lepoties ar savu esamību. Esmu lepns par savu valsti, lai kāda tā arī būtu, jo šeit ir manas mājas un ģimene.

« 1  2  3 »
1132 21 184 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 184

0/2000

Pietrūka mazs aprakstiņš, varbūt kkas no sevis. (:

Arī es lepojos, ka dzīvoju Latvijā!

146 2 atbildēt

Šim rakstam nedrīkst likt mīnusu!

86 6 atbildēt

Laikam angļu valoda nav tava stiprā puse, vai arī nepārzini ģeogrāfiju, city nozīmē pilsēta, tu uzskati, ka Latvija ir pilsēta?

63 6 atbildēt

Nesaprotu kurš īblis var likt mīnusu? Laikam kāds, kurš aizbraucis uz Īriju tualetes tīrīt.. Vai arī kāds mūsu lielās kaimiņvalsts tautietis :)

46 6 atbildēt

Vienīgā emotion

30 1 atbildēt

Kurš krievs ielika - ?

36 7 atbildēt

..........................

..........................

17 0 atbildēt

es nedaudz nozeeloju, ka atbraucu dziivot un ASV.. Bet es zinu, ka pec 18 es noteikti atbrauksu atpakal.  ES ♥ LV

15 1 atbildēt

 

Es esmu lepns, ka dzīvoju Latvijā  
12 0 atbildēt

Super :) uz šitādi domājošiem jauniešiem Latvija noturēsies!!! Pašam man gan 50, bet 3 foši un talantīgi pusaudži ir..:)

9 0 atbildēt

Mīnusu liek tie kas Latviju saskata tikai no sliktās puses , bet es lieku + , jo es esmu lepns par savu valsti , un priecājos , ka mums ir lieli sasniegumi , un ka vismaz populārāka paliek caur facebook.

7 1 atbildēt

Superīga galerija, un parakstus zem bildēm toč nevajag, tad cilvēks domā to ko domā pats par katru buldi, ir tiešām ok, prieks ielikt +

Mīnusus salika Lindermans!

6 0 atbildēt

Kaut arī man liekas, ka Latvijā nekad nespēšu dzīvot pilnvērtīgu dzīvi - politika un ekonomika galīgi dirsā, sabiedrībā pilns ar atkritumiem, veselības aprūpe smagi iesūkā, šo visu var turpināt bezgalīgi........ neskatoties uz to, ka tuvākajā laikā ir plānots doties prom no Latvijas, laiku pa laikam noteikti šeit iegriezīšos, ja ārzemēs sanāks izveidot ģimeni, tad iespējams arī saviem bērniem tiks parādīts mana dzimtene, jo tomēr dzimtene ir dzimtene kā nekā, un par to es atcerēšos vienmēr. Novēlu visiem atrast savu laimi, gan tiem, kas paliks dzimtenē, gan tiem, kas dzīvo ārpus tās emotion

5 0 atbildēt

Miīnusus ieblieza krievi

7 2 atbildēt

#LatviešuSpēks

4 0 atbildēt

Cik zemu var krist tā fosīlija. Neņemiet tādu sīko galvā, vispār kas viņa tāda ir. Kauns. 

3 0 atbildēt

Es ari lepojos ka dzivoju Latvija un lepojos ka ari citi lepojas dzivot latvija 

3 0 atbildēt

Es arī ļoti lepojos, ka dzīvoju Latvijā, un ar visu, kas šajās bildēs ir parādīts. :) Var jau daudz "dirst", ka viss ir galīgā pakaļā, bet tā nav. Ticiet vai nē, daudz kas ir atkarīgs no cilvēka. Un daudz ko sasniegt var jebkurā valstī. Vajag tikai pašam kko darīt, nevis īdēt, cik viss ir slikti. Par to visu, protams, var gari diskutēt, bet cilvēki man apkārt arī daudz ko var šeit sasniegt, un tāpat arī es, savu nākotni saistu ar šo valsti. Un ne vienmēr sasniegumi nozīmē čupu naudas, par ko daudzi no jums aizmirst! 

4 1 atbildēt

Laikam, četri cilvēki no lielās kaimiņvalsts apskatījās šo rakstu un ielika mīnusu

3 0 atbildēt

Latvija ir viens no trakākajiem bandītu midzeņiem visā postpadomju telpā, liela daļa ārzemnieki mūsu valsti uzskata par korupcijas sūdubedri. Ir ar ko lepoties.

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »