local-stats-pixel fb-conv-api

Enkurs. 6. sērija9

102 0

Kārtējā daļa. Trakais trešais stāvs! Viss izdedzis un smird pec deguma un izkusušām gumijām! :o Te arī bēgu mazliet un tā... Bet viss beidzās laimīgi! emotion
Šajā daļā paceļosim pa noliktavu pārziņu, grāmatvežu birojiem, ielūkosimies arī laboratorijā. Foto uzņemti 04.03.2015 un 16.01.2016.

Pirmā daļa šeit: .:: Enkurs. 1. sērija ::.

Otrā daļa šeit: .:: Enkurs. 2. sērija ::.

Trešā daļa šeit: .:: Enkurs. 3. sērija ::.

Ceturtā daļa šeit: .:: Enkurs. 4. sērija ::.

Piektā daļa šeit: .:: Enkurs. 5. sērija ::.

Sekojiet mums arī Facebook-ā, saite zemāk.

© 2016 by :de]fault:™

« 1  2  3  4  5 »
102 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Def, :super:

0 0 atbildēt
7. Man pirmajā mirklī šķiya, ka tie ir rafaello papīrīši emotion
0 0 atbildēt

Nav iipashas sheemas. Gan jau esi sapratis, ka prichels ir atsevishkji nodaliits ar zjogu. Skaitiijaas muitas zona, paaraak briivi tur vazaaties nedriiksteeja (bet taa iisti kontoole arii nebija). Par visiem zaagjmateriaaliem, kas tur atradaas bija muitai jaaatskaitaas katru pirmdienu.

To protams biezji piemirsaam, muitnieki taados gadiijumos prasiija rakstiit paskaidrojumus. Pakaidrojumaa bija arii ailes "gjimenes staavoklis" un "meenesha ienākumi". Koleegjis vienreiz aizpildot ailes ierakstiija "normaals" un "pietiekami" emotion

Zaagjmateriaali tika pirkti gan no Krievijas gan no vieteejiem. Kad veel bija stingraas uzskaites pavadziimes, tad katram shoferim bija jaaiet uz muitu, un tikai peec tam driiksteeja iebraukt teritorijaa.

Reiz viena pavadziime bija greizi aizpildiita un muitnieks paprasiija kukuli. Ilgi zvaniijaamies pa dazjaadaam iestaadeem, liidz no Riigas atlidoja KNAB. Nezinu cik muitniekam iedeva, bet paseedeet dabuuja.

Kugjos tika krauti gan taras materiaali (paleshu razjoshanai), gan arii garie (liidz 7.6m paka) celtnieciibas materiaali. Man veel tagat grabazniekaa ~6m gara shtrope staav.

PS., ja skataas no kugjiishu (zvejas ostas) puses, tad labajaa pusee peedeejaas durviis seedeeja muusu pienjeemeeji. Jaabuut sameeraa mazai telpai. Tajaa pat galaa no gala skatoties vienaas lielaas durviis bija mums paleshu razjoshanas cehs, staaveeja arii iekraaveejs un degviela.

0 0 atbildēt

Un tālāk?  emotion 

0 0 atbildēt