local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve ielās!23

268 5

Šīs foto būs par kādu sievieti no Viskonsīnas, viņa ar draugu devās uz Denveru, lai sāktu jaunu dzīvi, tomēr jaunā sieviete nonāca narkotisko vielu (heroīna u.c) atkarībā un tagad dzīvo uz ielas.

« 1  2  3  4 »
268 5 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Ja godīgi tad šo radījumu man žēl tiešām nav, jo tie vairs nav cilvēki, bet gan dzīvnieki, kas lai dabūtu nākamo dozu izdarīs jebko , un tikai nevajag teikt ka esmu bezsirdīgs, katram cilvēkam ir izvēle, ja tiešām nav pietiekoši gudrs lai neizniekotu dzīvi, tad lai dara ar sevi sazinko un lai iet tik ātrāk bedrē gulties..

43 2 atbildēt

50 - 100 dolaari dienā? tas ir apmeeram 25-50ls dienā!!! es pat tik daudz nepelnu! :D moš arī iet ubagot? emotion

23 0 atbildēt

Fuij un vēl melo, lai cilvēki ziedotu naudu, šitādus narikus visus savākt un uz atkačalku.

10 1 atbildēt

Nu bēdīgi viņiem dzīve neizdevusies

9 1 atbildēt

Būtu labāk pīpējusi zālīti.

5 0 atbildēt

Šādiem uz zemes virsas vietas nav.

5 0 atbildēt

Nu pizģets šitik zemu nolaities

4 0 atbildēt

Es to nesauktu par dzīvi... Pat žēl skatīties, cik zemu mērķi savai eksistencei šī sieviete uzstādījusi - tukšu, īslaicīgu baudu, kas, turklāt, tiek pirkta ne par pašas naudu. Tā patiesībā tiek izkrāpta no lētticīgiem, līdzjūtīgiem cilvēkiem.

Bet, daļēji arī šie garāmgājēji tikai vairo viņas postu, jo ar to ziedošanu sabiedrība no ubagotājiem atpērkas - it kā, lai viņi paēstu, izdzīvotu. Bet reāla palīdzība, manuprāt, būtu kaut vai parunāšanās, cenšanās iesaistīt rehabilitācijas centru, kaut vai nostučīšana policijai, lai, nonākot izolācijā, viņa vairs neturpinātu šo degradējošo dzīves veidu.

Skumji :( Bet mana pirmā reakcija zemapziņā ir - kāpēc viņa ir pelnījusi dzīvot, kamēr tik daudzi labi cilvēki, kas sev pāri nedara, nepelnīti aiziet?...

3 0 atbildēt

Ne visi narkomāni ir patvaļīgi par tādiem kļuvuši. Dzīve var izspēlēt visnegaidītākos pavērsienus. katram narkomānam savs stāsts, lai gan nevaru nepiekrist, ka lielākā daļa tomēr patvaļīgi gribēja reizi pamēģināt. Kā ir viņai to zin tikai viņa pati

3 0 atbildēt

White trash.

3 0 atbildēt

Varbūs skan skarbi, bet ja man vajadzētu izvēlēties kam dzīvot - sunim vai šitiem ''cilvēkiem'', tad nedomājot dotu priekšroku sunim! 

2 0 atbildēt

Ak dievs, es nekad nebūšu narkomans, un atkārtoju nekad, pirmkārt redzot rezultātu, un otkārt, man nelaba dūša paliek jau ieraugot šļirces, un ņemot asins analīzes es pilnīgi atdziestu... emotion Takā varu būt priecīgs, ka man no šļircēm gandrīz apvemties gribas un nelaba dūša nomoka. emotion

2 0 atbildēt

Vēlos piebilst, ka speed ball ar heroīnu sajauc amfiku nevis kokaīnu. Kokaīns pats par sevi ir nereāli dārgs tādiem cilvēkiem.

1 0 atbildēt

Nekad vairs šādiem ubagotājiem pat santīmu nenoziedošu.

1 0 atbildēt

Smeagols grib vēl heroīnu!

0 0 atbildēt

skumji ka šadi gadās , bet vienigais kas tur vainojams ir viņa pati diemžēl

0 0 atbildēt

Nu bļāāā.. tie komentāri zem bildēm... PSC.. :D

1 3 atbildēt