local-stats-pixel fb-conv-api

Četrkājainā drauga glābšana8

35 0

Keiptaunā divi apkopēji apraka suni, būdams tas dzīvs. Bet pateicoties anonīmam zvanam, veterinarās klīnikas ārsti tūlit jau ieradās notikuma vietā. Viņi lika atrakt apkopējiem suni, kurš vel joprojām bija dzivs. Četrkajainais draugs izdzivoja. :)

mans komentars par to - sasoditie sadisti, vinus pašus aprakt vajadzetu. Un nekadu anonimo zvanu, kas glabtu

35 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

pilna pasaule ar kretīniem,kuri nenovērtē uzticību no dzīvnieku puses, mēs tur neko nevaram darīt, raudāt vai žēlot, vienalga.

4 0 atbildēt

Es vienkārši nesaprotu, kas viņiem paurī notiekas. Vienīgais dzīvnieks kad dēļ cilvēka pat savu dzīvību upurētu, liek šādi izrīkoties ar sūnīti. Es nezinu pašam mājās kaķis un vieņš tiek aprūpēts un mīlēts. Pie savas omes bija 3 suņi kad es aizbraucu visi bija laimīgi mani ieraugot. Nezinu esmu Liels dzīvnieku un visu kustoņu mīlulis bet vai tad šādi vajag? Pareizi kad saka mēs neko Šeit nevaram darīt.. Bet ja savienojamies kopā un varbūt mazlietiņ, pa drusciņai, cilvēki mainīsies... Varam tak izturēties jauki pret dzīvniekiem. Mēs tak neesam parādā neko viņiem kāpēc mēs nevarētu piemēram kaulus kas no ēdieniem palicis, nevarētu aiznest kaut tuvākajam suņukam. Mums tie ir tikkai kauli bet viņiem čupačups..  Ko lai saka būsim mazliet gudrāki un padarīsim pasauli gaišāku :)

4 1 atbildēt

Dzīve ir bumerans, un viss nāk atpakaļ.

2 0 atbildēt

Vienalga lai, ko mēs teiktu nekas nemainīsies.

0 0 atbildēt

nabaga sunītis, es šādus cilvēkus nesaprotu, kādēļ jādara pāri dzīvnieciņiem, labāk laii nogriež sev labāk kaut ko un patīksminās per to!

0 0 atbildēt

ja tas mazais sunītis bija viņiem uzticīgs viņi par to samaksā šādi?? KĀPĒC MŪSU PASAULE IR ŠĀDA?????

0 0 atbildēt

nabaga sunītis.

0 0 atbildēt

MAITAS!Ko vēl runāt

0 0 atbildēt