local-stats-pixel fb-conv-api

Bellavista cietums Kolumbijā.13

172 1

Sveicināti spocēni šai rītiņā.emotion

Piedāvāju nelielu ieskatu Bellavista cietumā Kolumbijā.

Par šo cietumu interneta mēdiji raksta ,esot diezgan cietsirdīga attieksme pret ieslodzītajiem.Lielākie ieslodzijuma termiņi esot 30 gadu.Bildēs redzams arī kāda '' paika'' tiek gatavota cietuma virtuvē,izskatās gana pretīga tā '' barība '' .emotion

Veiksmes vēlot dienas gaitās Lielais Lempis.emotion

« 1  2  3  4 »
172 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Normāli, cietumam ir jābūt sodam nevis sasodītam kūrortam..

19 0 atbildēt

Bildes ļoti labas . Varētu vēl citā reizē mazu aprakstiņu ?  Būtu ļoti patīkami.

9 0 atbildēt

Viņi jau tur atpūšas :D

4 0 atbildēt

Cietumam vajadzētu būt lielo norobežotai platībai un bez noteikumiem. Lai tie cietumnieki cīnās kā prot. IZLOLĒT TOS NECIVILIZĒTOS CILVĒKUS NO CIVILIZĀCIJAS!

4 0 atbildēt

ja kas tur norvēģijā ķurminieks dzīvo tā kā vidēijs lv iedzīvotājs 

4 0 atbildēt

Nu Norvēģija drusku pārspīlē, bet jā viņiem ir uzlabojusies situācija ar noziedziniekiem. Bet postpadomju valstīs gluži pretēji. 

4 0 atbildēt

Ja kāds nomirst neviens pat nepamanītu. 

3 0 atbildēt

normals cietums.

3 0 atbildēt

Ir viena lieta ,ja tur ir tikai izvarotāji un sērijveida slepkavas. Bet tā nav. Ir cilvēki,kas bija piedzērušies un izdarīja liktenīgo kļūdu, ir cilvēki kuri aizstāvoties nogalināja, bet nokļuva šeit. Vai no bērnības nokļuvis bandā un tapēc sēž cietumā. 

Ir vairāki stāsti kapēc viņš ir tur. Un daudzi ir pat nepamatoti.

Tie ,kas domā ,ka cietums ir soda vieta, nesaprot ,kas tas cietums ir. Ja reiz esi tur pavadijis ilgu laiku, tu vairs nēesi tas pats, brīžiem tu vairs nēesi pat cilvēks. Un tādus izlaižot brīvībā ir 10x bīstamāki  nekā nokļūstot tur. 

Cietumam nav jākļūst par moka vietu,(jo, kas mēs esam ,kad tiesājam citus, neizjutuši to ko viņš... un Dievs tik var tiesāt)to var pārvērst par labošanas iestādi. Kur strādā , atpelna naudu, uztur pats sevi, mācās un attīsta ,lai kad atgrieztos būtu pilnvētīgs cilvēks. Statistika rāda,ka ja cietumos ir brīva pieeja grāmatām un mācībām, liela daļa vairs tur neatgriežas. 

Ar domu ,ka sūtīt tur cilvēkus ,kad tie izzies brīvība tur vairs neatgriezīsies ir ļoti maldīgs steriotips. Lielākā daļa tur atgriežas jau pēc mēneša . Daļa izdara vel smagākus noziegumus, bet ļoti maza daļiņa tiešām neatgriežās, bet pārāk maz.

Lai kautkas mainītos ir jāmainās sabiedrības attieksmei, bet redzot spoku atieksmi- asinis un sodu. šaubos ,ka tas tik drīz mainīsies.

2 0 atbildēt

Tieši tāpēc es neatbalstu standarta cietumus. Skandināvu vasltīs ir tādi cietumi.Igaunija būvē jaunu ,kur ir tikai kameras un brīva pieeja sporta zālei , grāmatām, dažādiem pūlciņiem. Tas laiks ko viņi pavadīs būs pārdomājot savu izdarīto, jo tas viņus mocīs visu mūžu, mācoties un attīstoties,lai kad iznāktu brīvība būtu citi ,labāki cilvēki.

2 0 atbildēt

interesanti + 

2 0 atbildēt