local-stats-pixel fb-conv-api

BRUTĀLI atklāti attēli par paaudzes tehno atkarību63

1450 5

Šoreiz brutāli atklāti un reizē arī uzjautrinoši par tehnoloģiju nozīmi mūsdienu cilvēka dzīvē un par to cik daudz viens no otra esam atsvešinājušies.

2. daļa -http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/BRUTALI-atklati-atteli-par-paaudzes/769934

1450 5 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Smieklīgi kā raksts par jocīgo vidi, bet beigās - iesaki sociālajos. lel

60 0 atbildēt

Cik labi ka man tas viss atkrīt emotion Man vienkārši nav naudas viedtālrunim emotion

40 0 atbildēt
Man ir 12 gadi. Man ir viss - viedtālrunis , planšetdators , portātīvais dators un esmu reģistrējos daudzos sociālājos tīklos , bet man patīk lasīt un biežāk lasu nevis sēžu sociālajos tīklos. Tā pat kā visi mani vienaudži domā ka esmu dīvaina ka esmu pārāk liela 'caca' jo dzeru veikala ppirkto ūdeni , bet tā nav taisnība. Es nedzeru kolu un needu hesītī. emotion
24 0 atbildēt

Bet... bet.. es lasu grāmatas..emotion

24 0 atbildēt

12. foto... kind of ir patiesība, bet ko darīt , ja cilvēkiem ir tās saucamās "Tālās distances" ? Kaut kādīgi jau ir jākontaktējas . 

14 0 atbildēt
Tak visi sed interneta parak daudz, lielakai dalai vecaki perk sikajiem kompi preksh macibam bet ta tas lietas nenotiek, es pat sedu interneta, kada jega grauzt citus, ka pashi blisinam ekrana
8 0 atbildēt

Tā jau ir, labs raksts. Es teiktu, ka problēma nav mūsdienu tehnoloģijās, sociālajos tīklos, internetā, bet problēma ir pašos cilvēkos...cilvēki vienkārši neizmanto tehnoloģijas tam, kam viņas ir domātas, vai arī izmanto pārāk daudz, bet tas normāli, kārtējā dabīgā atlase. emotion

5 0 atbildēt

Labs veids kā daļu no tā uz laiku pārtraukt - palikt bez telefona ar populāru operētājsistēmu vai pārmaiņu pēc paņemt telefonu ar pogām. emotion

5 0 atbildēt
Es pati arī esmu jaunā māmiņa, paliku stāvoklī 17gados, dēls piedzima 18gados, vai es nožēloju, ka laidu viņu pasaulē? Nē, jo man aug stiprs un veselīgs puika! Un man pašai par to prieks.
4 0 atbildēt

 

No 7.1 miljardiem cilvēkiem kuri dzīvo uz šīs zemes, apmēram 4.4  miljardiem cilvēku NAV pieeja internetam, kas ir apmēram 61%....Un tu prasi kurš var izdzīvot bez interneta?

4 0 atbildēt

man nav viedtālruņa,tapēc netā aktīvi sēžu ar podzinieku emotion vismaz lietus uz ekrāna netraucē!

4 0 atbildēt

kapec lai neizmantot iespejas kas mums ir dotas?

8 4 atbildēt
Pasaule mainās un iet uz priekšu,ja nemāki pielāgoties,tad ej vai brauc kautkur,kur nav tehnoloģiju un dzīvo laimīgi,zaru būdā,kurinot uguni ar sakaltušiem kamieļu mēsliem.
4 0 atbildēt

So true.

3 0 atbildēt

Arī es esmu no tā sauktās jaunās paaudzes, bet varbūt mani glābj tas ka man šķiet, ka izdevīgāk ir iziet ārā satikt draugus un uzspēlēt futbolu vai kaut ko tamlīdzīgu.  Protams tehnoloģijas ir laba lieta, bet kopumā piekrītu ka tas jau nu ir par traku.  

3 0 atbildēt

Man pašam ir viss kas ir vajadzīgs . 

Telefons , dators un vel daudzkas vēl .

Bet es viņus izmantoju .?!!

Telefonu es izmantoju tikai mūzikas klausīšanai  un pulksteņa apskatei .

Man ir visi šie - whatsapp , facebook , kik un vēl kas tik ne ar .

Vai es viņus izmantoju ?un šēžu tāda atkarība ka nerubiju  kas šodien ir pa laiku vai , pa dienu ?

Nē , es tikai ātri ienāku visās šīs vietnēs un apskatos ja neraksta man lai neraksta . Neesu tik nenormāls .

Man ir tā .: Ja man vajag tad izmantoju .

Ja nevajag tad nevajag .

Galvanais saprotu kas ir dzīve un ,kas ir internets .emotion

2 0 atbildēt

Nav jau vairs par ko tur aizdomāties, tāpat visi kā sēdēja netā tā arī sēdēs! emotion

Nu jau vairs neko neizlabos!

1 0 atbildēt

Visa vaina ir vecākos. Ko tad mēs apkārtējie varam padarīt, ja kāds cits savam bērnam atļauj darīt pilnīgi visu? Jo, redz, mūsdienās, bērnu pērt nedrīkst. Būtu mana vecuma, dakteris Bērziņš nebūtu svešs.

1 0 atbildēt

4.

1 0 atbildēt

jap..tiesam..un sedesana pie datora,telefona utt..nozog tik daudz laika ko varetu veltit sakarigakam nodarbem..

pirms kada laika man saplisa kompis un telefons praktiski vienaa laikaa..un tv man nebija,jo visu parasti skatos netaa..un zin,kad nebija nekaa no ivides kardinajumiem,pirmajaas divaas dienas bija tuksuma sajuta ..taadas kaa "pagiras"..pectam jau pieradu un pat prieks bija ka nav nekaa,jo cik daudz darbinju noderigu padarits..

vispar nesaprotu kaa dirnesana pie datora utt var nosaukt par spozhu iespeeju! protams ir lietas ,ko bez datora un plansetes nenokartot,bet visu parejo serfosanu un tvitosanu par katru reizi kad uz poda aizej..nu ar meeru..

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »