local-stats-pixel fb-conv-api

Asorti šodienai. (25.11. 2015 )7

250 3

Laba diena tavā mājā,emotion visu mums to foršāko šai dienā.

****

Kāds vīrs aizsēdējies pie viena saviem draugiem, piepļāvies uz nebēdu, nospēlējis kārtīs naudu, visumā tātad labi pavadījis laiku. Pēkšņi ap trijiem naktī vīrs atskārst, ka sieva viņam ir apsolījusi pārsteigumu un ka pats taču arī teicis, ka ieradīšoties mājās pēc iespējas ātrāk.
Nu, ko darīt - vīrs nekrīt panikā, bet iedzer vēl glāzīti un sāk sūkstīties draugiem par savu bēdu. Draugi, kā jau labi draugi nu ņem šo un pamāca:
"Aizej mājās, bet nekādā gadījumā nedzēs gaismu, klusi ielavies guļamistabā un uztaisi savai sievai orālo seksu - redzēsi, viss būs kārtībā, šī nemaz nedusmosies par to, ka mājās esi tik vēlu, paši esam izmēģinājuši, strādā 100%"
Nu ko, jaunais vīrs atnāk mājās, dara visu, kā sacīts - nedzēš gaismu, ielavās guļamistabā un uzreiz pie gultas, zem segas, no sākuma gan dzird tādu kā neapmierinātu kņudēšanu, pēc tam jau apmierināti svētlaimīgu kunkstēšanu un pēc laiciņa - jau klusu krākšanu. Pēc labi padarītā darba, ar domu, ka nu sieva gan neko neteiks, jaunais vīrs ieiet virtuvē, jo pohu velniņš prasa dzert.
Tā viņš ienāk, ieslēdz gaismu un skatās, ka virtuvē pie galda sēž sieva un saka:
"Varēji jau nu gan atnākt ātrāk un lūdzu netrokšņo, jo ciemos ir atbraukusi mana māte, tātad tava sievasmāte un guļ mūsu guļamistabā."

« 1  2  3  4  5 »
250 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Dēļ tizlajām reklāmām, ar vien retāk gribās apmeklēt spokus...

7 0 atbildēt

3. ojaaaa mani tā uzvelk tas, ka meitenes izrāda intresi par jaguāru, tas ir tāpat kā piemest malku krāsnij cerībā, ka Latvijas valsts meži uz tevīm nedusmosies.

4 0 atbildēt

21. aye kas par bumbām emotion

2 0 atbildēt

33. Es ar taa esmu dariijisemotion

2 0 atbildēt
Ievads- gada lielākais fail emotion +
2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt