local-stats-pixel fb-conv-api

Ar smaidu uz lūpām1

101 2

pār kapiem tas ies....

Austras Skujiņas dzeja priekš manis ir par drūmu un pesimistisku,un vienīgi šī rindiņa man piestāv(dabiski ka pārnestā nozīmē emotion )

Visiem labu garastāvokli un smaidu uz lūpām ))

Tiesa.Tiesnesis uzdod jautājumu: -alga Jums ir 300Ls,bet villu jūs esat uzbūvējis par diviem miljoniem latu.Kā Jūs to varējāt? -tulīt-tulīt pateikšu-vajag padomāt! -Jums ar septiņiem gadiem pietiks lai padomātu?

Pilsētas autobusu satricina skaļas sievietes vaimanas -A-a-a naudiņu nozaga.Visu līdz beidzamam latiņam! Pārējie braucēji izsaka līdzjūtibu -Vai vēl kaut kas pazuda?Kur jums glabājās naudiņa? -Kā kur?Krūšturī -Un Jūs nejutāt ka kāds bāž roku Jums krūšturī?? -Dabīgi ka sajutu.Vienīgi domāju ka tas notiek godīgos nolūkos

-Jūs ziniet kāds ir labākais sporta veids? -Nu,nemāku teikt! -bokss -Jūs esat bokseris? -Nē.Zobārsts

-Dzirdēju ka tavs bagātais tēvocis sajucis prātā un tev dzimšanas dienā uzdāvinājis piecdesmit tūkstošus -Jā.Tā ir taisnība.Vēl tagad nespēju noticēt tādai laimei. -Klau,aizdod piecus tūkstošus uz mēnesi! -Kas tev ar dzirdi?Prātā ir sajucis tēvocis un ne es!

trīs galvenie advokāta jautājumi: -Cik Jums ir nauda? -Cik Jūs vēl variet dabūt? -Vai Jums ir vēl kaut kas,ko variet pārdot?

-Jūsu bankā tiešām var aizņemties naudu uz godavārda? -Jā.Bez problēmām. -Bet ja nu es viņu neatdodu? -Tad Jūs mocīs sirdsapziņa,kad būs jāstājās radītāja priekšā. -Ko tur uztraukties.Kad tas vēl būs! -Ja ceturtajā neatdosiet,tad piektajā arī būs

101 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

6.  ...UN ES, AIZMUGURĒ....

1 0 atbildēt