local-stats-pixel fb-conv-api

Ar metāla detektoru pa Jūrmalu (BBH 2017)24

411 1

Izbaudot brīvdienu, aizbraucu pastaigāt ar detektoru pa Jūrmalu.. Iznākot pludmalē, ieraugu, ka viens konkurents jau staigā un apkārt pilns ar izraktām bedrītēm, tāpēc aizsoļoju mazliet tālāk, pat neizpakojot detektoru..

411 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Skatoties uz to meslu cupu,tagad sak palikt bail ar basam kajam staigat pa pludmali. Ka neuzduras uz kada notiem sudiem. Par stikliem,kas ir bieza slani pludmales smiltis,vispar klusas sausmas.
11 0 atbildēt

Protams, ka zem bāra/pludmales kafejnīcas grīdas atradumi būs vairāk..

Ar metāla detektoru gan nav sanācis darboties, bet diezgan bieži sanāk nodarboties ar dažāda veida demontāžu un objektu atbrīvošanu.. Daudzi pat nestādītos priekšā kas var būt piemēram veikalos zem un starp plauktiem kuri nav kustināti 15-20 gadus.. Padomju laiku veičus tukšojot lati griezās vairāk kā ar detektoru.. pa retam pat bij papīrnieki.. ,bet visinteresantākais bija Vācijā vienu lielveikalu atbrīvojot.. mums busā nebija vietas ar štruntiem ko atradām kaut veikals bija pilnībā atbrīvots... Pat kolekcijas vērtības coca colas un ali 10-15 gadus veci emotion

9 0 atbildēt

Visos laikos sīknauda birusi cilvēkiem no kabatām. Atceros savus tālos bērnības laikus pēc zaļumballēm. Mūsu mājām zaļumballes placis bija turpat blakus mežā ielokā. Mēs, sīkie pēc ballēm cēlāmies agri no rīta un pārmeklējām visas zaļumballes vietiņas. Vislielākie atradumi parasti bija bufetes un deju plača vietā. Gan jau ar detektoru vēl tagad ko varētu atrast no tiem laikiem.

6 0 atbildēt

Normāls piķis ienāk. Laikam jāpamet darbs un pēdējā alga jāiegulda detektorā!

5 0 atbildēt

Un cik šie atradumi aizņēma daudz laiku? Jo gruži izskatās gana daudz atrasti.

5 0 atbildēt

8. Mana mamma teica, ka esmu par vecu, lai viņai prasītu naudu.  emotion 

Tātad - kur ir mans naudas laimests? emotion

4 0 atbildēt

Šoreiz atradums daudz lielāks par ceļa izdevumiem. Ja arī nevienu vērtīgu lietu neesi atradis, tad ieelpotais svaigais gaiss un izkustēšnās simtkārt atsver visu.

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Aliņam sanāks  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

tā tas notiek katru gadu, pavasarī (parasti aprīlī, maija sākumā) sāk celt terases un ap šo laiku visu sāk jaukt nost

1 0 atbildēt

Nav slikti.  emotion 

0 0 atbildēt

  emotion  Ar metāla detektoru kā ar makšķeri!

0 0 atbildēt
Kkā dažreiz liekas, ka tas viss ir safabricēts, jo kur gan tik daudz piķis vienmēr varētu mētāties emotion
0 7 atbildēt
Lūdzu video kā notiek meklēšanas process, savādāk man liekas tu mūs visus māni, atnesot šīs monētas no mājām un iemetot smiltīs un uz to pelni plusus. Mīnuss kamēr nebūs pierādījums.
5 14 atbildēt