local-stats-pixel fb-conv-api

Alkoholiskie kokteiļi zem mikroskopa1

24 1

Ir cilvēki, kas nodarbojas ar mākslu alkohola iespaidā, kas gan to būtu domājis, ka pats alkohols izskatās pēc mākslas darba. Zinātnieks Maikls Deividsons ir veicis foto sēriju "Bevshots", kurā caur mikroskopa objektīvu viņš fotogrāfēja dažādus alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus. Lai arī sākotnēji tas jau tika darīts 1990.gadā, veiksme un atpazīstamība projektam nāca tikai pēc Lester Hata pievienošanās komandai.

Vispirms izvēlētais dzēriens tiek izkristalizēts uz laboratorija stikliņa. Tiek izmantots standarta gaismas mikroskops ar piestiprinātu kameru, gaismas stars tiek polarizēts un iet caur kristālu. Šis process rada lieliskās krāsas, ko varam apskatīt mūsu iecienītajos dzērienos.

Lesteram Hatam ir plaša profesionālā pieredze, viņš ir strādājis pie NASA Marsa zondes izveides, kas meklē dzīvības paliekas uz sarkanās planētas, kā arī Apple pie iPod izgatavošanas. Lesters arī šo projektu ir pārvērtis veiksmīgā biznesā. Tagad BevShots ir ļoti plašs pakalpojumu piedāvājums, sākot no apdrukātām kaklasaitēm līdz sienas attēliem, tātad arī tev ir iespēja savu mīļāko dzērienu pielikt pie sienas.

24 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

5. Īru els - izskatās kā gaisa balonu festivāls emotion

0 0 atbildēt