local-stats-pixel fb-conv-api

Agrāk un Tagad ! Kas bija labāk ?!3

77 3

Ooo, Čau !

Kā visi zinam, jo mēs kļūstam vecāki, jo Pasaule kļūst modernāka !!! Tātad izvele ir jūsu rokās, Kas jums patika labāk Tagadne vai pagātne ?! Man personīgi patīk pagātne, kad bērni gāja ārā visur bija koka kumodes, vienots apģērbs un citi neapsmēja citu par izskatu un drēbēm !!!

Tad lūdzu vērtējiet manu rakstu ar + vai - ! Jauku dienu Spokiem, Spocēniem un Spocenēm !!!

77 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Kādreiz cilvēki satikās un izrunājās. tagad viss pa telefonu vai internetu. īsti nav par ko runāt. UN JA NECEĻ TELFONU AUGŠĀ TAD UZ REIZ DOMĀ KAD KAUT KAS NOTICIS. ta kā kadreiz dzivoja daudz mierīgāk. 

7 0 atbildēt

Pagātne rullē. Cilvēki brauc uz veikalu nopirkt kukulīti maizes ar auto - veikals 100 metru attālumā. Pie mums vēl vajadzētu autošopinga bodes , lai var braukt pa veikalu un iepirkties neiz kāpjot no auto  ..". Man lūdzu trīs kilo šašlika ielieciet bagažniekā , tikai prātīgi ar saviem taukanajiem pirkstiem - nenosmērējiet bagažnieka samta apdari ! "   Vai ari sieva no guļamistabas zvana dēlam uz bērnistabu lai novēlētu ar labu nakti ,pēc tam zvana vīram uz viesistabu par vakara seksiņu , bet tākā saņem atteikumu , tad aizsūta sms mīļākajam , lai nākošajā dienā piekāpj . Un vēl - vīrs apsveic sievu dzimšanas dienā aizsūtot viņai apsveikumu pa draugiem elvē , un viss - lieta izdarīta. Nu nē , nepatīk man tāda tagadne.

6 0 atbildēt
"Spoki elvē"
0 0 atbildēt