local-stats-pixel fb-conv-api

Āfrikā nav tik slikti!11

149 0

Āfrikas iedzīvotāji vēlas radīt pozitīvāku tēlu par savu kontinentu.

Šajā kontinentā popularitāti ieguvusi mirkļbirka #theafricathemedianevershowsyou jeb 'Tāda Āfrika, kādu mediji tev nekad nerāda'. Ar šo haštagu cilvēki liek sociālajos tīklos bildes, kurās redzams, cik skaista šajā zemē ir daba un cilvēki.

Lūk, 25. no, mūsuprāt, labākajām šīs mirkļbirkas bildēm.

« 1  2  3 »
149 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Un tik un tā es negribu viņus šeit redzēt... Lai lēkā pa savu Āfriku, nav ko blandīties pa pasauli...
13 7 atbildēt

teiksim tā - 10 % vai pat mazāk āfrikas cilvēki var atļauties mašīnu, māju un zemi, pārējie var atļauties ēdienu reizi mēnesī.

6 1 atbildēt

No tiem cilvēkiem labi ja 10% ir normāli, pārējie ir zagļi, slepkavas vai vienkārši idioti...

5 0 atbildēt

Āfrika vispār varēja palikt kā tāds neapgūts kontintents - liels dabas rezervāts ar visiem tā iemītniekiem emotion Bet tā sauktajai civilizētajai pasaulei šķita, ka visiem jādzīvo pēc viņu mērauklas. A žēl, jo principā jau viņi nevienam netraucēja - savā starpā pakāvās, savā starpā risināja sadzīvi... Un jā, protams, tāds sīkums kā dabas resursi, ko var tā vienkārši aiziet un paņemt, lai par lielu naudu pārdotu tālāk.

4 0 atbildēt

Tā bilde no kūrorta, manuprāt bija pilnībā lieka.

Un taisnība jau ir, ka Āfrikāņiem tā zeme vienmēr ir likusies skaistāka nekā mums. Viņi tur ir tik pat laimīgi kā mēs šeit, lai arī cik nabadzīga tā zeme neizskatītos.

1 0 atbildēt
Tieši tā, arī Latvijā notiek šausmīgas lietas. Āfrika nemaz nav tik slikta. Visbriesmīgāk ir Tuvajos Austrumos un Ziemeļkorejā, tur patiešām ir šausmīgi.
1 0 atbildēt

puse bildēs ir daba , kas ne par ko neliecina. 

1 1 atbildēt
Bildes ir skaistas, bet īsti jau neko nevar spriest. Zinu, ka Ēģiptē bērniem lielākoties nav tik slikta dzīve, tiem, kas dzīvo pilsētās, vismaz man tā stāstīja viens puisis no Kairas. emotion
0 0 atbildēt
Kopš kura laika Āfrika ir valsts? (Tā tu teici ievadā)
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt