local-stats-pixel fb-conv-api

80-to un 90-to gadu alus etiķetes14

116 0

Biju komandējumā uz Valmieru, un tur vienā no veču drēbju skapīšiem ieraudzīju šīs sen aizmirstās alus etiķetes, tās bija salīmētas uz durvīm no iekšpuses. Savulaik arī viss šis piedāvājums tika nobaudīts. Vienīgi no Sātana paģiras bija nežēlīgas. Tie bija tie laiki kad "Aldaris" vēl ražoja alu, nevis alus izstrādājumu, kurš pārsvarā tiek ražots Lietuvā vai Somijā un pie mums tikai safasēts. Ar šito tagad grāko arī "Cēsu alus" un "Lāčplēsis" kurš pēc alusdarītavas aizvēršanas Lielvārdē pārcēla savu "ražošanu" uz Liepāju. Kur to tikai safasē no leišiem atvesto alu.

116 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Tie procenti ir zvērīgi. Priekš kārtīgiem vīriem, nevis kā tagad, ražo mīzelus priekš svageriem un lupatlašiem.
9 0 atbildēt

Tie tak nav deviņdesmitie.

4 0 atbildēt

Jā, Sātans bija labais aliņš, ja to vispār par aliņu var nosaukt.  emotion 

3 0 atbildēt

Izskatās pēc astoņdesmitajiem...Pēc gramatikas spriežot,raksts arī ražots citur,tikai Latvijā safasēts...  emotion Nu,nekas...Bij' interesanti atcerēties to laiku aliņus...+

2 0 atbildēt

Visi deviņdesmito gadu brūvējumi, Jāsaka ka Aldarim jau pamazām sākās kvalitātes noriets. Un Piebalgas alus dzimšana, vēl vecais logo, pirmais.

Ziemassvētku Latvijas alus gan kaut kur ap 2006, gadu bija.

2 0 atbildēt

tas tik ir atminas

1 0 atbildēt

Bija vēl tāds "Drēģera" aliņš. 🍺🍔 😀👍

https://media.tenor.com/sb1lzJZhJC8AAAAd/girl-beer.gif

1 0 atbildēt

Spirtotie ali sātans un porteris, divas trīs pudeles un lupatas emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Es arī savā pirmajā darbā uz skapīša iekšdurvīm biju salīmējis alus, un ne tika, etiķetes. Speciāli nost neplēsu, bet bija ta, ka apmēram 3 metru attālumā bija veca izlietne ar nolauztu krāna rokturi kuru nelietoja, bet vīri bij uztaisījuši instrumentu ar ko to krānu dabūt vaļā un to izmantojām vasarā kā dzesētāju ienestajām atspridzinošo dzērienu  pudelēm.  10-15 minūtēs aukstais ūdens etiķetes līmēja nost tikai tā.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt