local-stats-pixel fb-conv-api

6 gadu vecumā kļuvis par ģimenes galvu59

emotion Sešus gadus vecais puisītis un četrgadīgā māsiņa palikuši dzīvi pēc slepkavu uzbrukuma viņu ģimenei Gvatemalā,nogalināti septiņi tās locekļi. Brālītis policijai stāsta par šausminošo mirkli, ko bija spiests redzēt.

Sešus gadu vecumā puika nu kļuvis par ģimenes galvu,jo ir tikai palikusi viņa vienīga māsiņa.

emotion


1890 19 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

Šausmas.

 

Sešus gadus vecais Karloss Daniels Gonsaless un viņa četrus gadus vecā māsiņa Izabella paslēpās, kad viņu mājās ieradās pagaidām nenoskaidroti cilvēki un nogalināja abu vecākus un citus ģimenes locekļus. Traģēdija notikusi Villa Canales apkārtnē Gvatemalas dienvidos.

 

Ļaundari nesaudzēja pat bērnus - nogalināts astoņus mēnešus vecs mazulis un astoņus gadus vecs zēns.

Varas iestādēm ir aizdomas, ka slepkavības iemesls varētu būt banāls strīds par tiesībām uz zemi.

 

Policijai pārmeklējot nozieguma vietu, tajā atgriezās divi mazi bērni, un tiesībsargi patlaban skaidro, cik daudz abi redzējuši.

Starptautiskā krīzes grupa norāda, ka Gvatemala ir viena no pasaules bīstamākajām valstīm. ASV valsts departamenta dati liecina, ka 96% šajā valstī veikto noziegumu paliek nesodīti. Pie tam visos valsts pārvaldes līmeņos plaši izplatīta korupcija.

256 4 atbildēt

skumji, protams! bet saprast gan jāspēj, tā taču ir trešā pasaule. Āfrikā aiz gara laika ciemus iznīcina joprojām. Tāpat atsevišķi incidenti gadās arī "bagātajās" zemēs. Cilvēki arī visi nav vienlīdz morāli attīstīti. Tāpēc jāizbeidz reiz bļaut, ka Latvijā viss ir slikti. Vismaz 80% cilvēku dzīvo daudz sliktāk.

98 4 atbildēt

Neko no dzīves vēl nesaprot, bet jau jāuzņemas to patstāvīgi dzīvot... skumji.

53 3 atbildēt

Es nīstu tādus kretīnus tā nīstu.

33 1 atbildēt

Skatoties uz bildēm asaras acīs sanāca..

34 3 atbildēt

man asaras sariesās.  

Lai mazie turās!

24 1 atbildēt

man nav nekas pret ticīgajiem (kamēr viņi netraucē mani), bet, ja reiz vadās pēc Tavas loģikas, ka labus audžuvecākus bārenīšiem "iedos dievs", tātad tas pats dievs ietekmēja to, ka tiek nogalināta viņu ģimene....

Tas, protams, rakstā nav svarīgākais. Jācer, ka nākotne tiešām šiem nelaimīgajiem bērniem vairs nenesīs tādus pārdzīvojumus..

24 5 atbildēt

6 gadu vecumaa kluvis par gimenes galvu.? Vinus ieliks bernu nama. Kaada vel gimenes galva vins.!

38 22 atbildēt

Ja visi būtu nogalināti, tad noteikti nemaz nebūtu dzirdets, parasta ikdiena.

21 5 atbildēt

Cerams, ka viņiem atradīs labus aizbildņus :)

12 3 atbildēt

Es reiz biju nedēļu tādā kā budistu nometnē (tiešāk - retrītā-,ja kādam tas ko izsaka). Tā nebija nekāda dižā izprieca un tusēšana, bet es atceros, ka tā bija viena no sirsnīgākajām, mierīgākajām un sabiedriskakajām vietām, kur es jebkad esmu bijis. Ar to es vēlos teikt, ka, ja kādreiz vispār būs tāds miers pasaulē, tad tas būs tikai tad, kad paši cilvēki sapratīs, ka viņi ir vieni no galvenajiem nežēlību un ļaunuma radītājiem pasaule. Tajā nometnē es redzēju, apmēram, kāds miers varētu pastāvēt pasaulē, ja cilvēki saprastu ļaunuma rašanās sistēmu.

8 0 atbildēt

žēl žēl viņu

8 2 atbildēt

7. bilde emotion

6 0 atbildēt

No sirds izsaku līdzjūtību ģimenei.

Un tiešām ceru ka puika ar meiteni netiks izšķirti pa dažādām audžu ģimenēm.. kā tas mūsdienās bieži noptiek nezskatoties nez uz kādiem apstākļime.

6 0 atbildēt

šausmas, tiešām žēl viņu... emotion kad atradis lai izdara trakaako ar tam slepkavam ko vien var izdarīt

7 2 atbildēt

Žēl....

5 0 atbildēt

Shis ir skumji, ljoti skumji. Tie pimpaadas slepkavas ir notverti vismaz? Taadus ar 4 zirgiem gabalos saraut vajadzetu. Lai dievs stav klat mazajiem un lai izdodas tikt laba gimene.

5 0 atbildēt
So sad
5 0 atbildēt

Skumji. Atliek cerēt,ka viņam nepaliks uz dzīvi naids iekšā un vēlme atriebties. (: 

Un lasot komentārus.. cilvēki neuztveriet taču visu tik tieši. Dievs dod ir izteiciens. 

5 0 atbildēt

emotion

4 0 atbildēt