local-stats-pixel fb-conv-api

5 nedēļas kopā ar lauvu14

344 0

Aleksandrs Pilišenkovs 40 gadus vecs iedzīvotājs no ukrainas ir sava mazā zoodārza īpašnieks. Viņš grasās pārvākties dzīvot uz lauvenes mītni un pavadīt ar viņu 5 nedēļas lai tiktu ģinesu rekordu grāmatā, pavadot ar lauvu 5 nedēļas seja pret seju. Visa situācija būtu vieglāka, ja ne tas, ka lauvene ir stāvoklī.

Eksperiments sākās augusta sākumā. Aleksandrs uztaisīja speciāli aizstaisītu būri ar vannu. Visos citos nosacījumos viņiem būs vienādi kā priekš lauvenes, tā pat arī pret Aleksandru.

"Dzīves apstākļi būs absolūti vienādi gan Katjai, lauvenes vārds tā arī priekš manis. Mēs gulēsim uz koka dēļiem, ēdīsim to ko dos mums caur restēm", izteicās Aleksandrs. " Būrī būs uzstādītas četras vebkameras. Kameras pāraidīs eksperimentu internetā un fiksēs visas darbības", - viņš piebilda.

344 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Ļoti aizkustinoši. Cerams ka viņam viss sanāks lai saglabāt šo lauvu sugu un ka lauvenei piedzims cik var vairāk lauvēnu. Un gaidīšu rakstu ar mazajiem lauvēniem! + emotion

35 2 atbildēt

skaisti

9 0 atbildēt

Mīļi , bet ja es paliktu ar lauvu vienā kratiņā 35 dienas es nez vai būtu dzīvs :D

5 0 atbildēt

Cerams, ka vinjai neuznaaks kapriizes un vinja neizdomaas vinju nogarshot. It iipashi jo ir staavokli, ljoti juutiiga sieviete :D

2 0 atbildēt

emotion

2 1 atbildēt

Kur war redzet tas web tiesraides ???  

1 0 atbildēt

skaties, ka beigaas nedzimst puscilveeks, puss lauva. Lauvplēsis!

1 0 atbildēt

ļoti cēls mērķis čalim. prieks

0 0 atbildēt

Es arī tā gribu emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Kruti es ta ar gribetu !

1 2 atbildēt

Kas būss nākamais viņš pārosies ar viņam,bet par rakstu +

0 1 atbildēt

Bet ja mēs sargāsim dzīvniekus viņi būs pa daudz un tad pašiem var sanākt struntīgi, staprcitu es domāju par meža dzīvniekiem kuri ir jamedī lai nav pa daudz.

0 2 atbildēt