local-stats-pixel fb-conv-api

35 siltas ilustrācijas par to, cik forši ir dzīvot vienam!14

116 0

No vientuļa cilvēka puses dzīve var likties vienmuļa un nepievilcīga: tevi neviens negaida un nesagaida pēc darba; dažreiz nav neviens ar ko pārmīt kādu vārdu; jebkura ķibele mājās gulstās uz taviem lielajiem pleciem. Tomēr, dažreiz mēs tik daudz uzmanības veltam attiecību veidošanai ar citiem, ka aizmirstam par sev mīļajiem, un vispār paniski baidamies palikt vienatnē ar sevi. Kurš teica, ka dzīvot vienam - sinonīms vientulībai? Lūk, 35 brīnišķīgas lietas, kuras vari darīt, kad dzīvo viens.

« 1  2  3  4 »
116 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Principā daudz no tā var darīt arī kopā ar savu cilvēku. Tikai tam tiešām ir jābūt cilvēkam, ar kuru vari būt Tu pats. Kāpēc gan nevarētu kopā celties, kad gribas, vai relaksēties vannā, cik ilgi gribas, kā ar doties sapņainās pastaigās? Viss atkarīgs no tā, kā to uztver.. emotion 

Es drīzāk šeit ieguvu vairākas idejas, ko pasākt kopā! emotion

20 0 atbildēt
Nepatika dzīvot vienai. Viss šis ir tikai mierinājums pašam sev, lai ar laiku nesāktu justies nožēlojami. Visskumjāk ir, kad esi slims un nav neviena, kas uztaisa karstu tēju un atnes no aptiekas zāles. Tas tā no pieredzes.
18 2 atbildēt
Tipisku intoverto cilvēku dzīve. 😄
15 2 atbildēt

Meh. Apnikusi šitā FA attaisnošanas propoganda. Itka cilvēki tikai saietos ar totāliem kretīniem. Ar otru pusi var darīt lielu  daļu šo lietu un ir lielāks fun.

Vienkārši nevajaga būt viens otram kā kretīniem un viss būs chill.

10 1 atbildēt

...un..jā...un ilgoties vienatnē pēc otra cilvēka kurš atbalstītu grūtībās...samīlētu...ar ko kopā dalīt laimīgus brīžus...galu galā...kam dāvāt savu mīlestību....un,varbūt,arī atbalstu....

7 0 atbildēt

Man personigi gan patik but vienam, bez visiem siem 35 iemesliem. 

Man patik but brivam, kaa putnam veja, eju un naku kad gribu, bez kontroles un iebildumiem, ja kads/kada grib palikt pie manis 3h vai 3 menesus, viss ok! 

Man nav nekas preti pret partneru kopdzivi, bet jebkuras attiecibas ir brizi, kad tur ir par daudz spriedze un no taa es tiesam gribu izvairities. Es caur dzivi ar savu dzeju un pasrakstitiem stastiem un novelem eju, ir man pietiekami daudz milestibas un vienpratibas. Bet diemzel tikai katru menesi vai stundu es iemilos cita cilveka. 

Es esmu uzticigs un uzticams, nekad neesmu nevienu krapis vai netaisnigi apvainojies. Mana miksta sirds ari liek man piedot visiem, kuri mani piekrapusi vai nodevusi... 

6 0 atbildēt

Dzivojot vienam ir liela iespēja iedzīvoties depresijā.

6 0 atbildēt

Manas domas lasot šo tekstu: viņa ir resna... un neglīta. Nav brīnums, ka viena.

11 6 atbildēt

Tie, kas pa tiešām ir bijuši vieni, nekad kaut ko tādu neteiks un pat nedomā, ko tādu pateikt...

Varbūt ārēji izskatās, ka var tas pateikt, bet iekšēji visu laiku notiek morālā cīņa...

7 2 atbildēt

Es pat uz poda nevaru mierīgi apsēsties, kad jau kaķis prasās iekšā...  Bet vienatnē īsti nav forši. 3 gadus jau dzīvoju Rīgā. Kā draugu nav, tā nav. 

6 2 atbildēt

Vairākus gadus biju viena, nu, ar suni, bet viena - un bieži skumu. Tagad, kad jau vairākus gadus esmu kopā ar vīrieti, reizēm uzilgojos pēc vientulības...Varbūt tāpēc, ka viņš visu laiku grib visu darīt kopā - it kā izklausās super, bet man tomēr vajag vienatni veselīgās devās, regulāri, ik pa laikam, esmu sapratusi...

4 0 atbildēt
Un ko no tā visa nevar darīt kopā ar savu dvēseles radinieku un dzīves draugu!? Absurds, kā jau te minēja, vairak izskatas pec vientuļu cilvēku attaisnojumiem..
4 1 atbildēt

Labāk piereģistrējies!

2 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt