local-stats-pixel fb-conv-api

2gadus nenoņem meikapu127

1291 25

Zinājāt ka ir arī tāds meikaps kuru var burtiski uztetovēt uz ādas un tas paliks visu laiku?

Arī 20 gadus vecā korejiete Dal-mi Bae to nezināja, tomēr viņai arī bija meikaps 2 gadus no vietas līdz viņa dabūja nopietnus ādas bojājumus.Viņa divus gadus nenoņēma meikapu un katru rītu to vienkārši papildināja ar jaunu, mazu kārtiņu.

1291 25 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

Viņa 2 gadu laikā ne reizi nesaslapināja seju?? kaut vai nejauši - lietū, peldoties vai dušā? emotion

221 3 atbildēt

Kāpēc uzskata, ka bez makeup`a nevar izskatīties perfekti lielākā sieviešu daļa? emotion

Par dabisko skaistumu! emotion

180 30 atbildēt

Pareizi lietota, minimāla kosmētika ir daudz lielāks trumpis nekā bezkosmētika - meitene vnk izskatās starojošāka, uzkrāsojot skropstas, vai mundrāka un kārdinošāka, uzliekot lūpu spīdumu. Dabisks skaistums mūsdienās diemžēl nepatāv (it īpaši pilsētās, kur bezgaiss, putekļi, sauss gaiss un stress), vajag atrast to foršo vidusceļu starp špakteļa kārtu ar atlūpošu apmetumu (pārspīlēts) un bālu, bezskropstu/bezuzacu/bezlūpu radījumu ar pleķiem (arī pārspīlēts). Un tas, cik ļoti tu māki ar minimālu kosmētikas daudzumu panākt maksimālu efektu (pašcieņu, labu sajūtu un puišu skatienus, kā arī to, ka jebkuram cilvēkam ir patīkami skatīties uz tevi jebkur - darbā, ballītē, pie jūras utt.) norāda uz to, ka tev nav tukša galva vai tendence uz kaut kādām pārmērībām.

57 2 atbildēt

varēja uzreiz nopirkt ādas toņa krāsu un uzkrāsot. 

24 0 atbildēt

Slimi-slimi-slimi...neko citu pateikt nevaru un nenāk galvā...!

14 0 atbildēt

''Tagad viņa izskatās 2reiz vecāka nekā patiesība ir.'' <-nu, tā jau nu gan nav.. Bet vispār jāsaka, ka pastulbs zaķis :/

12 0 atbildēt

Cmn.. Ko var kasīties. Katrs dara kā grib.. o.O Labi, tas ir slimi, bet nu.. -_-

11 1 atbildēt

DIY - mājas permanentais D

8 0 atbildēt

Žēl ,kad viņā nesaprot ,ka bez kosmētikas izskatās daudz labāk nekā ar to.. :(

11 5 atbildēt

 Mazs mīnus par to ka neparādīji kā izskatas bez meikapa/ pēctam.emotion

3 0 atbildēt

wow baigi labas kvalitates meikaps..:D kas vina peldet neiet??:D vai mazgaties??:D

1 0 atbildēt

izskatās 2x vecāka ? viņa neizskatās uz 40 gadiem, izskatās savā vecumā beidzot.

1 0 atbildēt

āda taču arī grib elpot.

1 0 atbildēt

Kārtējā slimā bārbijaemotion emotion

1 0 atbildēt

Man nekas pret meikapu nav. Vienkārši tas jālieto nelielos daudzumos, lai izceltu dabisko skaistumu. nevis nomaleties lidz nepazišanai.

Tiem kas saprot angļu valodu iesaku netā pameklēt "Snog, Mary, Avoid",  taja raidijuma viņi paņem nomalētās vecenes un uztaisa par dabiskām skaistulēm (ar meikapu kas to izceļ, nevis aizmālē).  tas varbut noderēs mūsu meitenem.

1 0 atbildēt

Jāpiekrīt Džeinas Eiras idejai - ikdienā make-up nelietoju vispār (lūpu balzāms neskaitās), tomēr ir dienas, kad vajag izskatīties labāk. Ikdienā nejūtu cilvēku skatienus, tomēr, kad esmu "uzkrāsojusies" un ielikusi lēcas, jūtos kā pilnīgi cits cilvēks - kaut vai, vnk ejot pa ielu, redzu uz mani vērstus skatienus. tajā brīdi nezinu, vai priecāties, ka uz mani skatās, vai arī bēdāties par to, kā tad izskatos ikdienā...

1 0 atbildēt

meikaps ir būtībā dubļi. katru dienu uzkrāsojot pa jaunu un nenoņemot nost, tur būtu izgājušas vairākas paciņas ar meikapu un seja vnk sakaltusi tā, ka nevar pasmaidīt, manuprāt. +tiešām 2 gadus nav mazgājusi seju? kkā šaubos

1 0 atbildēt

fui

0 0 atbildēt

Jēziņ,viņa ko? Ar visu gāzmasku gāja mazgāties? ;oo

0 0 atbildēt

Nevajag jau ar to kosmētiku pārcensties.. uzklāj laineri uz acīm un skropstu tušu un miers.. nez.. tā man liekas... bet nu par gaumi jau nestrīdas.. 

0 0 atbildēt