local-stats-pixel fb-conv-api

10 SPĒCĪGI ATTĒLI, kas liks padomāt savādāk.30

617 32
617 32 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Pieņemu, ka domāts bija labi, bet kaut kā izdevies sameklēt visai banālas vai pilnīgi nepiemērotas bildes.

1 . Nu, šis ir aktuāli valstīs, kur studijas universitātē ir tikai par maksu. Ja vien neizvēlas tiešām neveiksmīgu variantu, Latvijā ar mūsu budžeta vietām, stipendijām un salīdzinoši mazajām studiju maksām par šo īsti nevarētu pīkstēt.

3 . Bez konteksta grūti saprast, kas tur notiek. Viņi ir pazīstami? Varbūt viņš tikko arestēja viņas draugu? Varbūt viņš ir viņas draugs? Varbūt viņai besī, ka viņas draugs ir policists? Vai arī viņa raud, ka viņas draugam, kurš pats izvēlējās šo profesiju, tagad draudēs briesmas, par kuru iespējamību viņam bija labi zināms pirms amata pienākumu uzņemšanās?

4 . Šī gan lika aizdomāties. Paskatieties, ko cilvēki ir izdarījuši ar tīģeri, savvaļas valdnieku - ēd no rokas. Pretīgi.

5 . Attēlā reddzamā skrējēja Hetere Dornidena, starp citu, pat īsti nepamanīja / nesaprata, ka ir paklupusi un asiņo. Viņai bija vienalga, viņa vienkārši gribēja pabeigt skrējienu. Ja kāds domā “wow, viņa ir tāda varone, ka pēc ievainojuma vēl skrien..” tad tās ir muļķības. Viņai vienkārši bija vienalga un viņa tajā brīdī īsti neko nesaprata, kā vien to, ka jāskrien.

6 . Par šo ir reāli niknums. Ir vairāk kā skaidrs, ka bērni fotogrāfijā smaida, jo viņiem priekšā atrodas fotogrāfs ar tādu aparātu, kādu viņi nekad mūžā nav redzējuši. Protams, ir bērni, kuri atrod prieku un izklaidi vienkāršajā, bet ne šajā fotogrāfijā. Šeit viņi visticamāk piedalās pārdomātā, inscenētā fotosesijā, par ko dabūjuši kādu konču vai vispār neko. Skumji.

7 . Nu, nevajadzētu, bet kā tieši šāds attēls varētu būt aktuāls Latvijā dzīvojošam cilvēkam? Mums nav meksikāņu imigrantu, un reti nācies redzēt situāciju, ka kādam atsaka darbavietu viņa ādas krāsas dēļ. Viens no labākajiem IT profesionāļiem Latvijā, ko zinu, ir indietis.

 

10 . Attēla vēstījums ir spēcīgs, bet kontekstā šis laikam ir sliktākais attēls, ko varēja izvēlēties - vismaz atceroties ažotiāžu par to, ka šis attēls ir inscenēts un izrauts no fotogrāfa Al-Taibi konceptuālās mākslas projekta. Daudz vairāk te būtu iederējusies kāda fotoreportāža no bērnu nama. Vismaz tas būtu kas patiess.

No otras puses - pēdējās 10 min esmu pavadījis, rakstot šo komentāru un domājot par bildēm. Lai arī attēli ir vāji, tie lika aizdomāties. Paldies autoram.

32 4 atbildēt

Čut par īsu

8 0 atbildēt

Ļoti labi, ka pacenties iztulkot!emotion

7 0 atbildēt

Varēja būt vairāk,bet ir OK 

4 0 atbildēt

tu tiešām neesi brits!

2 0 atbildēt

7. diemžēl izlemj gan nākotni. Un tādā nozīmē,ka ja esi tumšais vai babajs,tad darbu dabūsi,jo pretējā gadījumā tu varēsi apsūdzēt  darba devēju rasismā!

2 0 atbildēt

Daži liek aizdomāties emotion

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt
Nekā domāšanas vērta te nudien nav.
0 0 atbildēt

7. kpc nē?

0 0 atbildēt
Babajs- arabs karoce :]
0 0 atbildēt

ccali te ir normala majaslapa problemas tiessam lielas tew laikam 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Un kas otrajā būtu tāds, kas man tagad liktu domāt savādāk?

0 0 atbildēt

6.Fuck gravity, your laws of physics don't apply to us emotion

0 2 atbildēt

8. domā ko rakstiemotion

0 2 atbildēt

6.čaļi priecājas,ka ir izdevies tikt ārā no upes un atraisīt maisam galu.

0 3 atbildēt