local-stats-pixel fb-conv-api

Top 10 ātruma izraītās avārijas6

26 2

Kamēr vien būs auto ceļi, ielas un šosejas, būs arī cilvēki, kas mēģinās sasniegt un pārbaudīt savu automašīnu ātruma robežas. Bieži vien šie cilvēki koplietošanas ceļus uzskata par sacensību trasēm. Daudziem no viņiem nereti nav profesionālu autobraucēju iemaņu un auto vadīšanas pieredzes, kas apvienojumā ar spēcīgu spēkratu, alkoholu, izaicinājumu un pašapliecināšanās vēlmi, kļūst par iemeslu iespaidīgām avārijām.

Portāls "Wrecked Exotics" apkopojis 2008.gada iespaidīgākās ātruma pārkāpumu avārijas pasaulē. Lūk, TOP 10 no tām!

10.vieta: "Ferrari 360 Modena", 207 km/h

2004.gada "Ferrari 360 Modena" īpašnieks mēģināja nodemonstrēt sava spēkrata spējas savai draudzenei, kad uz kāda Francijas lauku ceļa pilnībā zaudēja kontroli pār savu automašīnu. Mašīna ietriecās elektriskajos vados, kas pārdalīja smalko auto uz pusēm.

 

9.vieta: "BMW 528i", 217 km/h

1998.gada 5.sērijas "BMW" automašīnai, braucot ar ātrumu 217 km/h, pārsprāga riepa un braucamrīks, apmetot neskaitāmus kūleņus, ietriecās kādā betonā sienā.

 

8.vieta: "Mercedes-Benz SLK", 217 km/h

Lūk, tā izskatās "Mercedes-Benz SLK" automašīna, kas, braucot ar ātrumu 217 km/h, ietriekusies kokā.

 

7.vieta: "Chevrolet Corvette", 225 km/h

"Chevrolet Corvette" autovadītājs, braucot ar ātrumu 240km/h, burtiski izira pa detaļām, avarējot uz Dallasas automaģistrāles.

 

6.vieta: "TVR T350C", 225km/h

Šis "TVR" sacentās ar kādu citu automašīnu Johannesburgā, Dienvidāfrikas Republikā. Braucot ar ātrumu 225 km/h, autovadītājs zaudēja kontroli pār spēkratu un ietriecās viadukta balstā.

 

5.vieta: "Lamborghini Murcielago", 241 km/h

Šī mazulīte bija tikai sešas dienas veca, kad tās īpašnieks, vēl neapdrošināto "Lamborghini", vēlējās "notestēt", braucot pa ātrgaitas šoseju Ēģiptes tuksnesī. Avārijas rezultātā auto īpašnieks zaudēja 350 tūkstošus dolāru, taču bija laimīgs, ka palicis dzīvs.

 

4.vieta: "Ferrari Enzo", 257 km/h

Šīs automašīnas īpašnieks gāja bojā avārijā, zaudējot kontroli pār savu "Ferrari Enzo", traucoties ar ātrumu 257 km/h. Sadursme bija tik spēcīga, ka spēkrats sadalījās pa detaļām.

 

3.vieta: "Mercedes-Benz SLR", 265 km/h

Šīs automašīnas īpašnieks dižojās ar savu auto tā pasažieriem, braucot pa Kataras šoseju. Kad "Mercedes-Benz" automašīna sasniedza ātrumu 265 km/h, tā sadalījās trīs daļās, vēl pirms tās vadītājs bija zaudēja kontroli.

 

2.vieta: "Dodge Viper", 273 km/h

Šīs 1998.gadā ražotās automašīnas īpašnieks, braucot ar ātrumu 273 km/h, zaudēja kontroli pār savu spēkratu. Vairākas reizes apmetot kūleni, spēkrats ietriecās ātrgaitas ceļa norobežojumā un pārlūza uz pusēm.

 

1.vieta: "Ferrari Enzo", 315 km/h

Šī ir lielākā jebkad fiksētā ātruma pārkāpšanas avārija. Šādu ātrumu spēj sasniegt tikai retā automašīnas. "Ferrari" vadītājs, braucot alkohola reibumā ar ātrumu 315 km/h, ar savu 1,3 milljonus dolāru vērto "Ferrari Enzo" ietriecās Klusā okeāna piekrastes ceļa malā.

26 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.delfi.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Pālī  braukt  uz 315km/h  !!! Tur jābūt iekšām emotion emotion emotion

5 0 atbildēt

rada tikai vienu bildi.!

5 1 atbildēt

Vot vaidzētu izmēģinat uz cik es palī varu pabraukt! emotion

2 0 atbildēt

besī, ka nav visu negadījumu bildes..

0 0 atbildēt

Mda pali uz 315 braukt :D diez kas nav

0 0 atbildēt

nakamreiz busss sory ka neieliku parejas donaju ka ja iekopeju visu tekstu ar bildem ieksha rakstishanas logaa ka tad radis ar visam bildem

 

nakamreiz buss 

 

tiesham sorry :)

0 1 atbildēt