local-stats-pixel fb-conv-api

Kā uztaisīt saldējumu! Primitīvi!35

539 1

Vienkaršāk nevar būt.

Tev būs vajadzīgs:

Saldais krējums 500 ml

5 olas

1 glāze cukurs

melenes,

zemenes.

Sen esi gribējis uztaisīt saldējumu bet nezinaji kā, tad skaties un taisi, tas ir vienkāršāk par vienkāršu!

Zemeņu un meleņu vieta var likt jeb ko, ko sirds kāro.Vai arī nelikt neko!

Šāds saldējums ir daudz sātīgaks neka veikalā noperkamiemie, un garšu vispār nevar salīdzinat ar veikalā pirktajiem, kuri negaršo ne pēc kā.

539 1 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Izskatās gards :)

29 0 atbildēt

100% dabīgs :) +

11 0 atbildēt

un pa virsu uzlej zemenu lubrikantu :D :D :D

9 0 atbildēt

A man garšo veikalā pirktie saldējumi. Daži pat labāk par mājās gatavoto.

12 5 atbildēt

iskatas grds emotion

7 0 atbildēt

A cik tas ir 1/3 ?? emotion

5 1 atbildēt

Siekala tek emotion

4 0 atbildēt

Vēl vienkāršāks variants- ņem mazo jogurtiņu, iesprauž puļķīti un saldētavā iekšā.  :)

4 0 atbildēt

daudz ātrāka recepte:

paņem maisiņu, ieber iekšā ledu, ieber iekšā sauju sāls.

paņem otru maisiņu kurā iekšā ir: 1:1 piens+saldais krējums un garšvielas pēc izvēles (cukurs, vanilīns, kakao utt)

sasien otro maisiņu, ieliec to iekšā maisā ar ledu un sāli. aizsien ledus maisu un haotiski  krati ~15 min, vuoala saldējums gatavs. knifs ir tajā, ka dēļ sāls ledus sasalšanas temperetūra stipri samazinās, līdz ar to tas izdala krietni vairāk aukstumu, tapēc arī jāvelk rokās cimdi, jo var apsaldēt.

to pašu ļoti labi var izdarīt ar parastu sulu, sanāk takā tāds sniegs.

4 0 atbildēt

Labs emotion

3 0 atbildēt

brr. jēlas olas

3 0 atbildēt

Viss ir skaisti, labi, garšīgi, bet ļoti risknti ar jēlām veikala olām.

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

mosh kaadaa vasaras dienaa vareetu pachakareeties lai kko tadu uztaisiitu.. bet ziemaa kkaa nee.. :D

+ ja peerk veiakal saldejumu pa 10 sant tad protams, ka vinsh nepeeckaa negarshos :D (dazreiz pat liekas, ka suukaa sasalushu uudeni) :D

0 0 atbildēt

esmu taisījusi. kad stipri sasalst tad ir baigi cietais bet citādi ļoti garšīgs. es ieteiktu pielikt vairāk zemeņu. bet + tev. :)

0 0 atbildēt

Vienkārši un ātri...nenemot verā sasalšanas laiku

0 0 atbildēt

pie favorītiem emotion

0 0 atbildēt

Lasot šo rakstu sagribējās aiziet uz ledusskapi pēc saldējuma!!! emotion

0 0 atbildēt

labs

0 0 atbildēt

Tās 5-9 stundas nemaisot saldējuma masu, tā nesasalst ar ledus gabaliņiem iekšā?

0 0 atbildēt