local-stats-pixel fb-conv-api

Viedtālruņu materiāli - plusi un mīnusi!16

379 7

Sveiki Spoki, vai esi kādreiz vēlējies iegūt kāda īpaša materiāla viedtālruni? Ja jā, tad šis raksts noteikti noderēs, lai varētu noteikt šī materiāla lielākos plusus un mīnusus.

379 7 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

ābolu lietotāji vienmēr uzsver to ka viņu ierīces ir no metāla un tāpēc ir labākas  emotion 

Bet patiesībā tas metāls ir tik plāns ka ar pirkstu gandrīz var bukti uztaisīt . Vai arī tas metāls nemaz nav "metals" bet gan metalizēts plastmas vai ekstrūdēts metāla pūlvers .

10 1 atbildēt

safīrs?

es saprotu sintētisko safīru pulksteņos etc bet iphone safīru neesmu redzējis. jā sestajam ābolam ir ar kāliju bagātināts stikls kurš ir elastīgāks par parasto un iztur triecienus drusku labāk... vienīgais safīra pielietojums telefonos vispār ir silicon on saphire elementi kuri tiek lietoti labāka signāla nodrošināšanai nevis telefona korpusam.

2 0 atbildēt

Populārākās ierīces kurām ir korpuss ar ādas elementiem ir Vertu, nevis kaut kādi LG un Moto

5 5 atbildēt

par gorillu izplūdi sīkumos,bet par safīru vispaŗi neko nepateici..manam arī ir mākslīgā safīra stikls......

1 1 atbildēt

Nez, pagaidām pieturēšos pie monobloka telefona ar polikarbonāta materiālu, jo ir bijis stikla telefons, kas pēc uzkaršanas izejot ārā ziemā(-25) saplaisāja stikls..

1 1 atbildēt

Un viss? Pats tekstā pieminēji safīru, tad kāpēc napraksti to? Un tad jau tik pat labi var pieminēt arī dbrand lietas. Google it.

0 0 atbildēt

Es sev šomēnes iegādājos telefonu, kuram korpuss ir izgatavots no dabīgām indijas riekstu sēklām. Diezgan interesanti, ja tā padomā. 

0 0 atbildēt
😀...man ir metāls un stikls kopā...😉...vēl ādu kaut kur vajadzēja...un biku plastmasas..😁
0 0 atbildēt

Stikls salīdzinājumā ar safīru, kuru izmanto Apple, ir ievērojami lētāks, tādējādi ierīču cenas nav tik lielas un arī tas ir brīvāk pieejams. Mjaa viss skaidrs

0 0 atbildēt