local-stats-pixel fb-conv-api

Trans World Airlines, Final Flight - 80012

Tātad, es zinu, ka ne visi zin par šo traģisko atgadījumu, kas laupīja vairāk kā 200 dzīvības. Tas nekas, ka nezinat, šeit jūs visu uzzināsies! Kāpēc notika aviokatastrofa? Vai tā bija kāda apšaude, vai arī pilota vaina, jeb tehniska problēma? Lasi tālāk un uzzināsi! Tas būs pa tiesi interesanti! emotion

257 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Loģiski domājot, būtu raķete vai smth like that, tad būtu raķetes atlūzas,man liekas ka tā bija dzirkstele, kaut vai statiskais lādiņš, pluss tev par rakstu!

0 0 atbildēt

Negribu gan teikt, ka tā būs pilota vaina, ka degviela tika piepildīta tik, cik tā tur bija. 

Pirmkārt, ja nav vajadzīgas pilnas degvielas bākas, lai aizlidotu no punkta A uz punktu B- kāpēc gan pildīt pilnas bākas? Lai tajās nerastos tvaiks, un neceltos spiediens? Bākas ir ventilējamas, līdz ar to viss nevajadzīgais tvaiks tiek izvadīts no bākas.

Otrkārt, bākas tā vai tā lidojuma laikā paliek tuksākas, līdz ar to nav iespējams aptiet variantu ka bākās būtu mazāka telpa degvielas tvaikam, kura dēļ varētu rasties eksplozija.

Tresais.

Ja pieņemam, ka lidmasīna lidoja 11km augstumā, tad vadoties pēc ISA(International Standart Atmosphere) datiem, tajā līmenī gaisa temperatūra ir konstanta: -56.6 grādi pēc celsija. Pamēģini nu neturēt ieslēgtu cabin heating...

0 0 atbildēt

Zinu, ka rakstīji šo rakstu ar centību, bet tajā ir kļūdas, kas apgrūtina domu uztveršanu. Pārlasi, ieliec komatus un izlabo pāris vārdus, tad es ne tikai šo rakstu ieplusošu, bet arī citus.

Piemēram, vārdu "terrorisms" vajadzētu nomainīt uz "terrorakts", u.t.t.

Paldies emotion

0 0 atbildēt

viens burts lieks, ok ok

0 0 atbildēt