local-stats-pixel fb-conv-api

Titānu Cīņas [5.dienas raksti]82

439 9

Titānu Cīņas tuvojas noslēgumam. Kā jau karā, daži neizturēja līdz galam. Divu vīru duelī neuzvarēja neviens- BoyMan uzbūvēja atomu skaldīšanas ieroci un dematerializēja Krii Kraa, taču pirms tam Krii Kraa paspēja saindēt BoyMan ēdienu un nabags tagad pļūtī pa visiem galiem. Bet 1. un 6. komanda neuztraucaties, gan kko sabīdīsim. Titānu Cīņas beidzas jau rītdien, tāpēc tagad ir pēdējais laiks apskatīt un novērtēt rakstus.

TC trešo dalībnieku raksti:

Sērijveida slepkavu maizes darbi

Vēsturē varenākie cīnītāji

Visu dzīvi Tu TO darīji nepareizi!

Neparastas cilvēku īpatnības

TC otro dalībnieku raksti:

Asiņainā Benderu ģimene..

Zombiju apokalipse

Latvieši, kuri izmainīja vēsturi

Pirmā seksa skola pasaulē.!

Dīvainas ķermeņa deformēšanas

Neticami fakti par Tevi

TC pirmo dalībnieku raksti:

Karma ir maita!

Latvija pret Latviju.

Ģēniju neķītrās dzīves

Atomkarš Korejā - šonedēļ?

http://spoki.tvnet.lv/cinas/Lielakas-sazverestibu-teorijas-pasaule/638101">Lielākās sazvērestību teorijas pasaulē

Sensācija: BEZ krūštura veselīgāk!

╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩╦╩

Jau atkal mūsu eksistencei draud neizmērojamas briesmas. Nežēlīgais Kims ČingČong Grinčš ir nolaupījis pavasari un draud to palaist atklātā kosmosā, ja mēs nepiešķirsim viņam eklēri. Bet neuztraucaties, jo arī starp mums mīt varoņi. Iepazīstinu jūs ar 18 dalībniekiem 6 komandās, kuri, izveidojot lieliskus oriģinālrakstus/superoriģinālrakstus, cīnīsies par labākās komandas titulu, 36k cepumiem un konkursu medaļu.

Konkursa noteikumi raksta beigās.

1.komanda:

Raziels- Pazīstama arī kā Contess. Ļoti inteliģenta un viltīga. Neilgi pirms TC nomainīja savu niku uz Raziels, lai visi pretinieku geimeri siekalotos un nespētu izveidot rakstus, redzot sievieti geimeri. Domāju, ka viņai vēl daudz triku azotē.

Arizon- Spoku sūrais džeks. Pavisam neilgā laikā paspējis visiem izstāstīt slidas lielāko noslēpumu, ka viņa ir iznēsājusi četrus jacky bērnus, nodirsis delfi direktoru un izsmējis Z-Korejas līderi Kimu. Ja jau viņš nebaidās pat no slidas, tad viņš nebaidās ne no viena.

BoyMan- Vienīgais spoks-kiborgs, kurš darbojas uz jaunās Windows Cyborg 2.1 operētājsistēmas, kas varētu būt par iemeslu pēdējā laika rakstiem, kuri nav saistīti ar IT jomu. "Vistas fileja ar mandelēm", recepšraksts- c'mon BoyMan, laiks atgriezties pie Linux Roboto 3.0

2.komanda:
agurs- Kurš gan nepazīst aguru?! Mūsu mazais meža dīvainītis. Vienīgais saprātīgais cilvēks, kurš Bībera rakstiem liek plusus. Reiz viņš adminiem sasūtīja 5000 vēstules katram, par ko saņēma pērienu, bet tagad sēž redaktoros. Tas vien pierāda, cik ļoti mēs viņu mīlam.


shadow118- Spoku pictuning guru. Krāsas pazīst tikai pēc to HTML hexadecimālajiem kodiem, #008000=zaļš, #FF0000-sarkans utt. Paintā spēlējoties ar Opel Kadett attēlu uztjūnēja Opel GTC konceptu.

GreekSpider- Spokos ir reģistrējies nepilnus divus mēnešus, bet jau paspējis izpelnīties apkārtējo atzinību, pateicoties saviem rakstiem par apbrīnojamiem un dīvainiem cilvēkiem un notikumiem. Nenovērtē viņu par zemu.

3.komanda:
GargantijA- Runā, ka Gargantija ir milzis, kurš piedzima pēc 11 mēnešus garas grūtniecības un no siltās migas izlīda ar 90cm garu "stieni"pa priekšu, bļaujot, ka viņš grib alu. Izklausās tups kā zābaks? Patiesībā viņš ir uzcītīgi studējis prestižākajās Parīzes skolās.... pēc tam kad noslīcināja pāris tūkstošus kaitinošu Parīziešu, uzčurājot uz viņiem.


Treiseris- Brīvajā laikā patīk čakarēt kurzemniekus un mākslīgi elpināt gumijas dāmu. Protams to visu nofilmē un liek spokos (dažreiz arī Redtube). Labākais skaņu operators Latvijā- prot uzlikt pīkstuļus tiešraidē pateiktiem lamuvārdiem.

odze2you- Sengrieķu mitoloģijā teikts, ka pirmatnējā dieviete Gaja (Zeme) kalnus, jūras un visu pārējo radījusi pati no sevis, bez vīrieša palīdzības..... un es esmu Romas pāvests Bonis II. Patiesībā Gajai nedaudz piepalīdzēja odze2you. Tajos laikos izsargāšanās vēl nebija izgudrota, tāpēc viņiem sanāca šaizīte un odze, kā jau kārtīgs vecis, nobijās un ņēma kājas pār pleciem.

4.komanda:
Budzisss- Veido rakstus par seksīgām stjuartēm, medmāsiņām un striptīzdejotājām, atklājot viņu noslēpumus. Stāsta par spiegu gadžetiem, seksīgākajām videospēļu sievietēm un apraksta kopošanos bībelē. Beigu beigās māca mums, kā pareizi nocopēt meičas. Ja tas nav ideālas sievietes apraksts, tad es nezinu, kas ir.


krisny- Leģenda vēsta, ka viņa radās, kad wtfs nocirta jacky ģenitālijas un iesvieda tās jūrā. Tur nokļuva arī jacky sēkla un asinis, radot jūras putas, no kurām tad arī izkāpa krisny. Gluži kā mīlas un skaistuma dieviete Afrodīte.

Raacens- Nejaukt ar dārzeni. Ja tomēr uzskati, ka šis dalībnieks ir tik pat nekaitīgs kā rācenis, iesaku palasīt viņa rakstus- bailes, nāvējoši notikumi, bīstamas indes un brutāli diktatori. Konkursam vēlējās izveidot rakstu "Kā kailām rokām neitralizēt 15 TC dalībniekus", ievietojot tajā savas oriģinālbildes. Par laimi, man viņu izdevās atrunāt.......laikam.

5.komanda:
Aurelius- Kur nu bez paša Romas imperatora Marka Aurēlija. Pazīstams arī kā stoicisma filozofs, un Romas stoiķu skolas pārstāvis. Nē, tas nav nekas perverss. Stoicisms tik tiešām bija filozofijas virziens, kura sekotāji tiecās uz tikumību un neuzbudinātību, ko nespēj salauzt ārējie apstākļi- diez vai Raziela šarms uz šito tipiņu iedarbosies.


ainiss13- Spoku veterāns. Tiesa gan, pēdējā laikā nav mūs diži lutinājis ar saviem rakstiem. Bet tas jau neliedz paurķēties pa viņa profilu un starp 762 rakstiem noteikti atradīsiet ko neredzētu. Cerams, ka TC viņam būs kā solārijs tanoreksijas slimniekam.

rinaucoo- Marta megakonkursā ieguva Epson printeri, kuru izmantoja, lai izprintētu visu pretinieku bildes, kuras izmanto kā šautriņu mērķus. Teiksiet, ka nekas traks? Ieteiktu padomāt vēlreiz, jo pēdējais, ko viņš meklēja googlē bija "melnā maģija, vudū". Baumo, ka istabā kopā ar pretinieku bildēm atrodas arī maģis un vairāki Justin Bieber un Nicki Minaj albumi.

6.komanda:
xprusaks- Prusaki spēj reģenerēt dažādas ķermeņa daļas, izturēt milzīgu aukstumu un radiācijas starojumu. Iespaidīgi, vai ne? Bet ņemiet vērā, ka šis nav parasts prusaks- šis ir xprusaks. Vairāku gadu garumā, dzīvojot spoku ofisā zem jacky datora, prusaks saņēma milzīgu radiācijas daudzumu. Kopā ar neskaitāmām sēnīšu kolonijām no jacky kājām, tas izraisīja neatgriezenisku mutāciju, kas padarīja xprusaku gandrīz neievainojamu.


Moonwalker- Spoku dzīvā leģenda. Vārdā Moonwalker ir 10 burti. Vārdā Ārmstrongs arī ir 10 burti. Sakritība? Nedomāju vis. Vairāk es jums nedrīkstu atklāt, bet neticiet visam, ko NASA jums cenšas iestāstīt.

Krii Kraa- Filozofs visās dzīves jomās. Bieži vien naktīs nespēj aizmigt, jo prātu nomoka jautājumi par dzīves jēgu un visuma eksistenci. Ja cilvēks ar personības dalīšanos draud izdarīt pašnāvību, vai tā ir ķīlnieku saņemšana gūstā? Ja es kādā spēlē cenšos zaudēt, un man tas izdodas, vai es esmu uzvarējis? Kādi bija nolūki cilvēkam, kurš pirmais atklāja, ka govis var izslaukt?

Spēles noteikumi:
Katrs no šiem dalībniekiem ir iemaksājis kopējā balvu fondā 1000 cepumus, kas kopā veido 18 000 cepumu, spoki piešķir vēl 18 000 cepumus. Kopā balvu fondā ir 36 000 cepumu. Uzvarētāju komandā katrs saņem 12 000 cepumus+ konkursu medaļu "Viktors".

Titānu Cīņas ilgs vienu nedēļu, no 15.aprīļa līdz 21.aprīlim. 15.aprīlī sadaļā "Titānu Cīņas" tiks publicēti katras komandas pirmo dalībnieku raksti, 17.aprīlī katra otrā un 19.aprīlī katra trešā dalībnieka raksti.

21.aprīlī tiks saskaitīti visu rakstu pozitīvie balsojumi un skatījumi, un pēc formulas (10*balsojumi+skatījumi) tiks noskaidrota uzvarētāju komanda.

Cīņas noteikumi:
Noteikumu nav, ir atļauts viss! Pacelt/izcelt rakstus, spamot draugos, facebook, twiterot, reklamēt citos portālos vai citādi izcelt savus rakstus, lai iegūtu papildus unikālos skatījumus un pozitīvās balsis.

439 9 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

No pīšļiem paceļas vecajie kopā ar izredzētajiem, lai portālā vismaz uz nedēļu atgrieztu tā kādreizējo spožumu.

53 1 atbildēt

Publicēšu Ilzītes kailfoto. Pārējām komandām nav izredžu! emotion

15 0 atbildēt

He,šodien iemtu aci un re, spoki.lv esmu jau 1780 dienas! Sajutos vecs... Esmu pieredzējis gandrīz visus laikus, varu galvot, ka tik traki vairs nav, vismaz Bīber-raksti un to paveidi lēnām izmirst. 

8 0 atbildēt
Vajag ieviest totalizātoru, būs interesantāk!
7 0 atbildēt

Šīs ir pirmās Titānu Cīņas, kopš esmu Spokos, un, yeah, tādas biežāk vajag! Rakstu kvalitāte ir vienkārši debesīs :) Nevar ne salīdzināt ar tiem mēsliem, kas top konkursu dēļ.

5 0 atbildēt

Lai sākas asinspirts jeb "Lai līst asinisssss"

4 0 atbildēt

Visu dienu nebiju pievērsusi šim rakstam lielu uzmanību un tgd izlasot savu ''radīšanas leģendu'' smējos līdz asarām.emotion

3 0 atbildēt

Tikko sapratu, ka tiešām jāatgriežas pie maniem IT rakstiem - sirdslietu tomēr nekas nespēj aizstāt. :D

P.S. Veiksmi visām komandām, cīņa būs skarba, bet man vēl nav iztulkots raksts. :D

2 0 atbildēt

Didzis labākais emotion 

3 1 atbildēt

Cīņas noteikumi: Noteikumu nav, ir atļauts viss!

http://img.tapatalk.com/ae4dd42a-a495-c35e.jpg

2 1 atbildēt

Bet tev nešķiet, ka tavi raksti ir labāki par jebkuru no TC rakstiem?

1 0 atbildēt

pēc apraksta - izskatos pēc nimfomānes :D

1 0 atbildēt

Labais apraksts par katru! emotion

1 0 atbildēt

Manā skatījumā neapšaubāms favorīts ir šis raksts:

Atomkarš Korejā - šonedēļ?

Ne tikai TC favorīts, bet vispār favorīts starp pēdējos mēnešos spokos publicētajiem rakstiem.

0 0 atbildēt

Viņš droši vien kļūdījās vai pārteicās un patiesībā domā, ka tavi raksti bija mēneša paši labākie....

0 0 atbildēt

To vari izlasīt manā komentārā tajā rakstā!

0 0 atbildēt

Ar nepacietību gaidu 3dienas elites izgajienu ar Moon priekšgalā emotion

0 0 atbildēt

TC - Titānu Cīņas. Turpmāk centīšos nelietot saīsinājumus.

0 0 atbildēt

Šonakt mana kārta emotion

0 0 atbildēt

Un kur tad MD?

Laikam jau daļa taisnības viņa murgojumos par jums ir emotion

0 0 atbildēt