Laba diena.
Vienkārši pagatavojama sāļā kūka. Pildījumā var likt visu, ko pats vēlas.
Nepieciešams:
Tostermaize
Kausētais siers
Svaigais krēmsiers ar zaļumiem
Kūpināta gaļa
Bekons
Siers
Majonēze
Olīves
Marinēti gurķi
Lociņi, dilles
Laba diena.
Vienkārši pagatavojama sāļā kūka. Pildījumā var likt visu, ko pats vēlas.
Nepieciešams:
Tostermaize
Kausētais siers
Svaigais krēmsiers ar zaļumiem
Kūpināta gaļa
Bekons
Siers
Majonēze
Olīves
Marinēti gurķi
Lociņi, dilles
Viss nepieciešamais.
Sieru sarīvē, bekonu izcep, gurķi un olīves sagriež.
Maizei nogriež maliņas (ārā nemetu, izmantošu kotletēs). Šķēles kārto uz kāda dēlīša vai taisnstūra veida paplātē.
Pirmo kārtu apsmērē ar kausēto sieru, liek kūpināto gaļu un gurķi. Visu pārklāj ar majonēzi, lai sulīgāk un lai nākošā maizes kārta turas klāt.
Liek nākošo maizes kārtu. Apsmērē ar svaigo krēmsieru. Liek bekonu un olīves.
Virs olīvēm liek sieru un majonēzi. Liek pēdējo maizes kārtu. Apsmērē ar kausēto sieru un dekorē ar kūpinātās gaļas šķēlītēm, pāri palikušo bekonu un zaļumiem.
Gatavs!