local-stats-pixel fb-conv-api

Praids Londonā 201512

253 8

Katram par LGTB ir savas domas, arvien vairāk sāk parādīties piekrišana uz šo cilvēku izvēli un līdz ar to tiek sākti rīkoti visāda veida pasākumi, kuros galvenā loma ir tieši šiem cilvēkiem. Kā jau visi zinām Londona ir tā vieta, kurā tiek rīkoti lielākie šāda veida pasākumi un pēc nosaukuma jau varējāt spriest, ka uzzināsiet tagad nedaudz vairāk par šiem pasākumiem.

Praids Londonā ir pilsētas lielākais vienas dienas notikums un viens no lielākajām LGTB svinībām. Pagājušajā gadā bija sanākuši vairāk nekā 750 tūkstoši cilvēku un šogad pirmo reizi mūžā apmeklētāju skaits pārsniedza miljonu.

Šogad praida tēma bija "Praida varoņi", cildinot tos cilvēkus, kuri ir uzlabojuši šo kopienu. Par pasākuma galveno personu kļuva aktīvists, kurš iejutās Krievijas prezidenta Vladimira Putina lomā. Šis jauneklis puskails, armijas biksēs un ar Putina masku stāvēja uz tanka ar piepūšamo automātu, un ieguva lielu piekrišanu no apkārtējiem.

253 8 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Esmu piekritējs tam, ka katram cilvēkam jābūt brīvībai pašam izvēlēties savu dzīvi... Ja vēlies būt homoseksuāls, ok, nav problēmu. Bet, kāpēc ir jātaisa šādi pasākumi un jāapgrūtina citu cilvēku dzīves? Kaut kā neredzu heteroseksuāļus, zoofīļus, nekrofīļus, utt nodarbojoties ar šādu bezjēdzību.

Reāli, sāk likties, ka liela daļa no šiem homoseksuāļiem tādi ir tikai tāpēc, ka tas skaitas kruti... Tāpat kā visi hipsteri un swegotāji.  

19 6 atbildēt

Umm, jā, esmu pārliecināta, ka viņu piesaista stiprais dzimums. Tikai lieta tāda, ka tā ir VIŅA, nevis viņš. emotion

7 0 atbildēt

Beidz šito rakstu par pediņiem,visu laiku pacelt zb jau viņi ir!!!

2 1 atbildēt

Gribu pasveicināt savus draugus gejus! mcaa mcaa ... kamēr jūs tur viens otru drāžat, mums vairāk brīvas meitenes emotion

3 5 atbildēt

emotion

3 6 atbildēt

Nice - un  izskatās ka nemaz nau tie cilvēciņi tik garīgi jeb fiziski slimi emotion

6 13 atbildēt