local-stats-pixel fb-conv-api

Nogalināt un apēst cilvēkus - normāla prakse vēsturē???26

Lielākajā daļā pasaules valstu to esamību vēsturē cilvēku attieksme pret savu sugas brāļu - cilvēku - ēšanu bija kritiski noraidoša. Bet, neskatoties uz to, vēsturē tika fiksēti krietni vairāk kanibālisma gadījumu, kā sākumā varētu šķist.

Šajā rakstā ir apkopoti mūsdienu sabiedrības kanibālisma gadījumi, fiksēti vēsturē, un runa nav par cilvēku upurēšanu kādas nelāgas sektas tradīciju dēļ.

512 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Korumpētos ierēdņus piekāva līdz nāvei un tad apēda.

Latvijā arī kaut ko tādu vajadzētu ieviest emotion

19 1 atbildēt

6. - Lūdzu, cilvēki, lūdzu! Skatieties un mācieties ko KOMUNISTI izdarīja. Kādas šusmas viņi radīja. LŪDZU! Ja vēl ir par maz pierādījumu, uzrakstiet, UZRAKSTIET Googlē pie attēliem ''NKVD'' un izbaudiet skaistos skatus.

P.S. Kaut kā nepiefiksēju, ka vācieši (kurus noliek pie līdzvērtīgiem ļaunumā ar komīšiem) kaut ko tādu darītu.

15 5 atbildēt
Tāda sajūta,ka es dzīvoju kā dievs,nemirstu emotion Latvija taču
7 0 atbildēt
Vai nagu grauzšana skaitās kanibālisms? Tā ir nagu ēsšana un apēdot nagus, apēd daļu cilvēka un tātad ēd cilvēku. Tātad kanibāls ir viens tavs paziņa, kurš grauž nagus.
3 0 atbildēt

es nez. Nezinu, kā būtu to cilvēku vietā un situācijā, bet cik sevi pazīstu, tad citi apēstu mani. Jo es nebūtu pirmā, un - varbūt vsp nebūtu tā, kura saņemtos uz kanibālismu, pat izdzīvošanas dēļ.

1 0 atbildēt

Visi likās šausmīgi,bet par pēdējo NEMELOJU izvēmos!!!   emotion    ++

1 0 atbildēt

Vēl vien piemērs ir tā futbola vai kāda komanda kas lidoja pāri kalniem un nokrita lidmašīna.Šie no bada arī sāka ēst līķus.ir arī filma - i am alive lkm saucās.

0 0 atbildēt

   Es par pēdējo(9to) izvēmos!!!emotion

0 0 atbildēt