local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par miljardieriem un bagātību!11

435 1

Interesanti, kas ir bijis pirmais miljardieris pasaulē? Vai tiešām visi bagātību ir mantojuši? Un kā atšķiras bagāto un nabago ieradumi.

435 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Jautājums raksta autoram? Vai tu esi bagāts/a ? Šis raksts ir bezjēdzīgs, tāpat kā visa Kiyosaki filozofija. Gribi pastrīdēties?  Piespied sevi lasīt grāmatas, dzīvot mēnesi bez facebook, domāt par biznesa idejām, dzīvot veselīgi. Nekas nemainīsies. Un zin kāpēc? Tāpec ka nav paziņas, kas ir ar lielām smadzenēm vai biezu maku, kas ir gatavi riskēt idejas vārdā. Ideja bez realizētājiem nav nekas, kaut vai skatoties filmu par Stīvu Džobsu, radās iespaids, ka viņš vienkārši izdomāja traku ideju, kas tomēr neticamā kārtā nostrādāja. Monētas otra puse ir tāda, ka kad tu kaut ko dabū, uzbūvē, tad tev ir jācīnās, un jābaidās, kā to nepazaudēt. Visiem nevajag būt miljardieriem, un visi nebūs bagāti. Man piemēram, nekad naudas nav bijis supedaudz, bet ir tieši tik, cik vajadzīgs. Uzskatu, ka neesmu nelaimīgāks par miljardieriem.  emotion  

17 1 atbildēt

Es Jums draugi atklāšu visvieglāko veidu kā kļut par miljonāru (par miljardieri nesolu, valsts par mazu)

1)Iestājies populārā partijā

2)Soli visiem jebko lai tiktu saimā/valdībā

3)Pieņem likumu ka visiem obligāti jāiepērk elektrība no atjaunojamiem resursiem par 5-kāršu cenu tuvākos 50 gadus (pirms tam neaizmirsti aizsprostot pāris mazās upītes un uzstādīt vējģeneratorus)

4)Pieņem likumu ka vairāk neviens šajā programmā nevar piedalīties

5) Skaiti ienākošo naudu un izbaudi dzīvi emotion 

7 0 atbildēt

It kā jau kopumā var piekrist, bet par atsevišķiem punktiemvarētu diskutēt. Piemēram - brīvprātīgais darbs 10st/nedēļā - nabagam tās 10 st. jākapā pa naudu ja ir iespēja, lai samaksātu komunālos. Vai arī televizora skatīšanās paradumi - TV tak ir pa lēto, ja esi miljardieris tad var ar savu privāto lidmašīnu moskatīties kādu LaScala operu aiz gara laika, n@xj viņam tas televizors? Kaloriju daudzums un ēdiena kvalitāte - grūti iedomāties pat vidusmēra cilvēku kas katru dienu ēstu restorānā, kur nu vēl nabags, kas Maximā uz akciju to arī ēd emotion 

6 0 atbildēt

Svarīgākais fakts ko piemirsi - viņi savu bagātību kapā nepaņems līdz.

4 0 atbildēt

Tur es nepiekritīšu tev. Veselīgi ēst neizmaksā dārgi. Tie paši rīsi, griķi kopā ar salātiem izmaksā knapi necik ja pats gatavo. Trenažieru zāle maksā tagad zem 20 eiro un kurš liedz trenēties ārā uz stieņiem vai vienalga kur, galvenais sporto tās 4x nedēļā. Parastais latvietis vienmēr ir čīkstējis ka neko nevar, un tur kāds vainīgs cits, vispirms jāsāk pašam ar sevi. Paņem izlasi vienu grāmatu mēnesī, sporto 4x nedēļā, sāc ēst veselīgi un redzēsi kā uzlabojas dzīves kvalitāte.

4 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt