local-stats-pixel fb-conv-api

Atkal kāda kūka15

305 0

(AK - 1.diena)

Kūku recepšus pamatā visbiežāk ir tradicionālās pamatsastāvdaļas kā cukurs, milti, olas, sviests. Ko gan te jaunu vēl varētu izdomāt, taču tikai niansējot pagatavošanas veidu un proporcijas, iegūstam neiedomājami jaunus kūku variantus. Varētu teikt, ka katrai saimniecei ir savas mīļākās receptes, pēc kurām gatavotās kūkas ir priecējušas mīļos cilvēkus gan svētku reizēs, gan ikdienā.

Šoreiz es savu kūku gatavoju spoku autoru kariem (AK), tāpēc receptes pasniegšanas veids būs mazliet nepierasts. Tā kā konkursā sacenšas tikai komandas, vispirms piedāvāju mūsu komandas vizītkarti.

« 1  2  3 »
305 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Nu liels prieks ka ir vēl kāds kas veco šepti nav atstājis novārtā un uzņemās šo darbietilpīgo procesu. Tā ka darbojaties pārī tad cepumi arī dubultā. Es gan parasti nelietoju skābuma elementus ne ievārījumu ne skābenos krēmus jo pašam man tā negaršo. Parasti taisu vaniļas vai kapučīno vai kā līdzīgi kārtu. Lai labi garšo.

14 0 atbildēt

Lai neaptruukstas idejas un spars,

Lai gaiša sirds Tev un mozhs gars!   emotion emotion emotion 

7 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Nav īsti smuki šītā darīt - sākas jauns konkurss un pacelt vecā konkursa rakstus un jaukt citiem galvu... Aizliegts tas nav, bet smuki nav...

4 0 atbildēt

Gardi, beidz kārdināt. emotion 

2 0 atbildēt

Normāla torte!

2 0 atbildēt
Vēlu veiksmi konkursā emotion
0 0 atbildēt

Redzu, ka nav smuki. Pacelšana bija šoreiz domāta kā atbilde  rakstam http://spoki.tvnet.lv/spoki/Baumas-par-spoceniem/874438

Lūdzu,  pabīdi tālāk manējo, vairak ta nedarīšu. 

0 0 atbildēt