local-stats-pixel fb-conv-api

10 Lietas kuras būtu jāmāca skolā56

633 14

 

Līdz brīdim, kad Jūs būsiet vai jau esat sasnieguši trīsdesmito dzīves gadu, dzīve būs jau pamatīgi apdauzījusi Jūs ar patiesību par lietām, kuras Jums neiemācīja pieaugušie skolas gados.
Šeit būs desmis pamatlietas, kuras, visi piekritīs, noteikti, noteikti būtu jāzin mūsu bērniem. Tad, nu piedāvāju Jums nelielu ieskatu šāda mācību materiāla katrā nodaļā.

 Ja Jūs vēlaties ieteikt vēl kādu lekciju lūdzu ierakstiet to komentāros.  

633 14 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Daudzi laikam nesaprot, ka tas ir tulkots no aarzemju teksta, taadeelj dazhas lietas atshkjiraas!

Taada lieta kaa politiskie sarunu shovi......sheit domaatie taa saucamie "Talk Show", kuri nav taadi kaa Domburshovs...Domburs tik dod sarunas teemas un politikji pashi viens otru plosa, bet tajos Talk Showos, vadiitaajs ar veel kaadu aakstu kopiigi nodirsiis cilveeku, kursh iespeejams nemaz nezin par taada showa eksistenci....

Par taam zaaleem: pie mums ar meegjinaaja shausmiigi popularizeet, bet shkjiet tik labi neizdevaas....taas ir taas saucamaas paartikas piedevas...vienkaarshi visaadas ripas, ko domaats lietot peec eeshanas, lai uznjemtu "papildus" visaadas "veseliigas" vielas, kas protams ir bullshit's! Driizaak tu kljuusi no taam atkariigs, nekaa taas tev paliidzees!! SHeit nav runa par parastaam zaaleem, kaa aspiriinu vai ibumetiinu, nu un vee coldrexu!

Un citi te teica, ka laaak neliist elektroinstalaacijaas utt., ja neko par to nezin...bet tieshi to jau teksts rosina, ka to vajadzeetu maaciit, lai tu kko par to zinaatu, kautvai tik daudz, lai zinaatu, kur neliist!!

Runaajot par ljaunajiem puishiem....kaa jums shkjiet, ko dariit ar taadaam caciigaam blondiiniiteem!!?? Pist un slaveet pist un slaveet, tad pamest, jo sejaa redzams, ka salmi galvaa!!! Nejau ar taadu shvabru gjimeni taisiisi un bernus vinja tev dzemdees!!!!

17 0 atbildēt

sry man nereals slinkums shitaja karstuma lasit kko tik garu

16 2 atbildēt

ja nebūtu aitu, nebūtu cirpēju. Un jā, lielākā daļa blondo skaistuļu man kretinē. Un vēl brīnās, kāpēc pret viņu izturās kā pret gaļu, nevis, kā pret sievieti... silikona pupi, kilograms špakteles, puslitrs smaržu, lūpiņas bantītē, mini svārciņi tādi, ka īsti nesaskatu, priekškam vispār tos svārciņus velk. Groza dirsu visos iespējamajos virzienos, velk kādu izmēru mazākas drēbes, lai labāk viss izspiežas, pushup krūšturi!!!!

 

Un vēl saki, ka džeki ir tie mērgļi izmantotāji, bet kā attiekties pret tādu meiteni, kas izskatās pēc vienas no ntajiem simtiem tūkstošu izlecējām? Un fakts, ka nekādu uzticību neievieš tāda tipa meitenes, kaut kaut kur dziļi sirdī ir ķipa vienkārša meitene. Grozies kā gribi, Latvijā(jo citur neesmu bijis jau labu laiku) meitenes uzaug ar sīrupu un cosmopolitan žurnālu ķepā, kur jūsu smadzenes izķemmē, kaulainās modeles vai wannabe superstar slavenības. Un tādi ķēmi staigā apkārt pa Rīgu, ka acis nevar nomierināt... protams, es tak esmu cilvēks... tur pupi... tur pupi... tur īsi svārciņi, ka peteni var redzēt, tur atkal pupi, vēl pie tam bez ļifona. Kam ta citam esat domātas tādas? ēst tāpat neprotat uztaisīt, tik drāzt un drāzt!!!

11 3 atbildēt

man besii tadi cilveki kas savu dzivi uzbuvejushi lasot sviestavizes(manaa laikaa mana, laba) tagad tas puffs un vel kautkas, kur maaca sviestu un pilnigas muljkjibas visiem kas to lasa.

piekritiishu rakstam diezgan daudz, bet ne visam, par zaaleem muljkjibas... pats neleitoju zaales cik vien var, pat ja galva saap, a cits nevar vinjam obligati mazas saapes jaaparveersh trageedijaa...

mana ome atkal ir vnk atkariga no zaaleem, dazhas pat neko nedara(shitaa dod reku shitaas nonjems saapes, es iedzeru un effekta nekaada- rofl nu kaapeec vajag tadas)

life is ahrsh and get over it ^^  taa nu tas ir, visiem dzive ir gruta- ari tam miljonariem taja raksta apr tiem 13it (ne)veiksminiekiem nav viegli un diezvai ka tadi amzums, nauda daudz, bet dzive gruta.

par r*ntiem- envajag parspilet ne visu jaalabo pasham, citreiz labak nebazt degunu iekshaa- zinu taadus chaljus, kas kaa teicienaa  "gribeju kā labāk, sanāca kā vienmēr" shei vnm akutko meigjina salabot un beigaas konkreti nobliezh... taapeec labak pats savu purnu nebazhu elektronikaa un diezvai vajadzetu to baazt ari pie elektroinstalaacijaam, caurulu sistemu, ja nav ne mazaakaas noajuasmas kas tur un kaa, jo tachu shaa vai taa sanaaks kaa vienmeer...

6 0 atbildēt

Vērtīgākais raksts spokos kas jāizlasa visiem. PERIOD.

4 0 atbildēt

Beidzot kāda loģiski domājoša radība emotion vēl varēji iekļaut mācību stundu par reliģiju, par to kā mums smadzenes skalo, tici Dievam, vienalga vai tu gribi vai nē, ja sāksi to apšaubīt, tu būsi norakstāms...

par r*ntiem, ko tik es nemāku salabot, tāpēc gribas, lai kad man būs pastāvīgs čalis viņš mācētu arī visādas tādas lietas vismaz vairāk nekā es, jo šitie mūsdienu bīberīši vai * čalīši diez vai pat māk ieskrūvēt spuldzīti pareizi emotion

un šis raksts jau nav lai tagad liktu citiem dzīvot kā te teikts, tas lai atvērtu dažiem acis, kuri vēl par tādām lietām nemaz nav padomājuši. Vajag izlasīt un padomāt izsvērt kas pieņemams kas ne un veidot savu viedokli.

emotion

4 0 atbildēt

phjuu, izlasiiju visu un pilniigi viss bija taisniiba. esi labi pacentusies, cepums no manis :)

4 0 atbildēt

Fantastisks raksts! Šo pavisam noteikti vajag iekļaut skolu programmās - audzināšanas nodarbībās… Life sucks and then you Die!!!

3 0 atbildēt

Interesanti, pat nebiju aizdomājies...

3 0 atbildēt

Nu par to tautas medicīnu es PILNĪBĀ nepiekrītu. Zāles nedzeru un pie ārstiem neeju (nu, protams izņ*t zobārstu :D ) jau 4 gadus, kopš dabūju pagulēt "burvīgajā" Ogres slimnīcā. Katru dienu dzeru visādas tējās, tepat pļaviņa salasītas, ar medu. Rezultāts: mans brālis, kurš to visu sauc par smirdīgu un pretīgu suslu tikko nolikās ar k-kādu vasaras vīrusu (temperatūra, iesnas, klepus, galva sāp u.t.t., par peldēšanos var aizpirst katrā ziņā), bet es te sēžu vesela kā rutks un viss ir kārtībā. Mani tā kaitina tie aprobežotie muļķi, kuri uzskata, ka 1000-šiem gadu krāta pieredze ir muļķības!!! Mana oma ari nelieto neko vairak par vitamīniem un zāļu tējām un viņa savos 80 gados vēsā mierā vēl paspēj vairakas reizes nedēļā ar kājam aiziet uz tuvējo miestu uz veikalu (3 km turp + 3 km atakaļ).

2 0 atbildēt

Man netīk, ka mani māca, pati zinu kā gribu dzīvot. Nepsihoju un nejaucos citu cilvēku dzīvē. ja kāds vēlās dzīvot pēc visādām pamacībām, lai to dara. Es uzskatu, ka viena no svarīgākajām lietām cilvēka dzīvē ir brīvībā, bet īsta brīvība nevar pastāvēt, kamēr tu nevari pieņemt apkārtējos tādus kādi viņi ir un nejaukties viņu dzīvē. Un īsta brīvība nevar pastāvēt, kamēr tevi uztrauc, ko par tevi domā citi un kamēr tu ļauj viņiem jaukties savā dzīvē.

2 0 atbildēt

Gari raksti un slinkums lasīt;0

+++ autōramemotion

2 0 atbildēt

Traki garš raksts...bet ir labs

2 0 atbildēt

Tu gribi lai es tos visus garos tekstus izlasu? :D

1 0 atbildēt

Pilnigi piekrītu šitam.

1 0 atbildēt

es diemžēl neizlasīju visu tekstu jo ir baigais slinkums, bet izlasot virsrakstiņus sapratu, ka tev ir pilnīgākā taisnība emotion

1 0 atbildēt

par tiem politiskajiem shovien nu tu gan lej! protams ka tiek celts reitings ar indiigiem jautaajumiem bet latvijaa jau pietiek uzdot normaalu taisniigu jautaajumu kad jau kaads muusu politikjis saak raustiit churinju un lokaas taka pusspraadzis taarps!

bet kopsumma jau taisniiba skolaa maaca tik 2x2 un un pakkaadam burkaam bet par dziivi taa arii neko iisti nemaaca to pats atguust bet varbuut tas ar ir tas labaakais veids! +

1 0 atbildēt

Intresanta lasāmviela.

1 0 atbildēt

3. būtībā ko tu saki ir tas, ka vīrietim ir jāaizmirst par savu pašcieņu un pašlepumu lai paglābtos no dažiem miesasbojājumiem? neviens normāls vecis nemuks prom no bomža, ka draud ar nazi! nevajag macīt cilvēkus par mīkstajiem augt. nez man šķiet diezgan jocīgs raksts, par daudz uzbāz savu viedokli citiem.

1 0 atbildēt

Mūsdienās valsts mums māca to ko un kā grib nevis tā kā ir  īstenībā.

1 0 atbildēt