local-stats-pixel fb-conv-api

1. septembra šausmas jeb kā mēs pie dāčām atradām līķi28

261 4

Cietušā un iesaistīto vārdi nav minēti vai ir mainīti.

Pirmā skolas diena katru gadu ir īpaša un citāda, tāpēc manā ģimenē ir tradīcija pēc svinīgajām lietām atzīmēt notikumu kādā ēstuvē, taču vēlāk vakarā katrs dodas pa savām ierastajām darīšanām. Arī todien pēc pieēšanās visi izklīda un es devos ietusēt kopā ar pāris draugiem. Patiesībā bijām savākušies diezgan paliels bariņš. Nobāzējāmies pilsētas nomales atpūtas vietā, uzkūrām uguni, dzērām un cepām desas/šašlikus. Kas nu kuram labāk gāja pie sirds.

Nemāku teikt, cik mēs izdzērām, bet noteikti ne tik daudz, lai sāktu rādīties halucinācijas un prāts redzēto spētu normāli sagremot.

Mājās devāmies vēlu un visi kopā (par brīnumu). Ceļš bija tumšs un pāris km garš. Gājām pa taisnāko ceļu cauri mežam un mazdārziņiem. Tie, kuriem telefons nebija izlādējies, spīdināja gaismu pārējiem, jo Mēness nebija visai atsaucīgs ceļa izgaismošanā.

Mēs ar Jāni runājām un iepalikām no pārējās grupas. Kādā no brīžiem pametu acis uz sāniem un noteicu ‘’Re, kāds manekens!’’. Izskatījās dīvaini, tāpēc piegājām tuvāk aplūkot un sapratām, ka tas ir cilvēks, kurš pakāries. Praktiski vēl svaigs, notecējusī siekala tumsā atspīdēja telefona gaismā. Par to pateicām tikai čaļiem no bara, lai meitenes nesāktu panikot. Sākām domāt, ko lai dara. Vairums no mums bija nepilngadīgi, iedzēruši un kāds vēl uzpīpējis zāli. Nolēmām, ka abi ar Jāni paliksim uz vietas un izsauksim mentus, jo esam vismazāk iereibuši, taču beigās vienalga devāmies mājās, jo nobiedēja liecības sniegšana un miegs arī jau nāca.

Pašnāvības vietā atgriezāmies otrajā dienā, bet tur jau, par laimi, atradās policija. Kā vēlāk bija rakstīts pilsētas avīzē – vīrietis nav vietējais un šķiet, ka speciāli atbraucis no kaimiņu pilsētas pakārties. Kas to zina, kāds ir patiesais stāsts.

Katrā ziņā es otro reizi šādu skatu pieredzēt nevēlos un nevienam to nenovēlu.

261 4 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://true story
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000
"Līķi taču nofočēs". Kurš tad viņu nofočēs, vai arī tur drukas kļūda? emotion
9 0 atbildēt
Varu iedomāties cik tas bija bailīgi, ot īpaši tumsā 😬
7 0 atbildēt
Stulbi no jūsu puses neko nedarīt. Ļoti.
8 1 atbildēt
Nopietni? Nav fake and gay?
6 0 atbildēt

Pats tak gribēja mirt. 

5 0 atbildēt

neticu, kaķūns laikam šņabi sašņaucies 1. septembrī no vienaudžiem

5 0 atbildēt
Ieteiktu mazāk dzert. Cik zinu, tad par neziņošanu varasiestādēm par šādu notikumu var tikt piespriests sods... Neredzu iemeslu kāpēc par kaut ko tādu VISPĀR būtu jātaisa raksts, ja nu vienīgi cilvēkam galīgi kaut kas nav riktīgi, ja uz cita nāves grib sev virtuālo popularitāti bonusā iegūt. Šo rakstu derētu iesniegt policijā vai kā?
5 1 atbildēt

Ļoti maz ticams. Cik tad vidēji ilgi pakāries cilvēks, cilpā vēl nodzīvo? Ja pakaroties lūzt kakla skriemeļi, tad ir gatavs uz vietas un atkačāt viņu vairs nevar principā.

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Kā tad viņi atpaliekot varēja pateikt pārējiem no bara, kur tad tikmēr bija meitenes? Vienas pašas mierīgi neko nenojaušot (un nebrīnoties, kur džeki aizkavējušies) močīja tālāk uz priekšu tumsā?

2 0 atbildēt
Nu gan tev stāsts!😶
0 0 atbildēt