local-stats-pixel fb-conv-api

Uz Indiju. Himalaji (papildināts)1

186 0

Man nav daudz informācijas, ko pastāstīt, jo Āris man neuzrakstīja, kā bija solījis. Pēdējās dienas gan pārmijam pāris vārdus un kaut kāds info man ir. Sākās viss ar to, ka braucienu Himalajos viņi atlika, jo Kārlis dabūja saules dūrienu un dzīvojās valsts apmaksātā slimnīcā. Āris saka, ka tas esot traks stāsts, kuru pagaidām ir atstājis uz vēlākiem laikiem. Tā nu es gaidīju vakaru, kurā bija jāseko vairāk info, bet Āris tikai pateica to, ka Kārlim esot paticis mans raksts par ļengano locekli. Neatceros, kur es to biju rakstījis, bet sasmējos gan, ha.

Svētdienas rītā pēc mūsu laika, Āris atsūtīja, ka esot Himalajos. Vēstulei klāt bija pievienota bilde ar skatu uz kalniem. Aprunājāmies nedaudz par darbiem un atgriezāmies pie ceļojumu tēmas. Vakar bija tieši trīs mēneši kopš viņi tur dzīvojas. Mani trīs mēneši bez Āra ir jau kopš 13.jūnija, ha. Jautāts par to, kā tad īsti iet, viņš saka, ka iet kruti. Pirms dažām stundām saņēmu vēstuli, kurā viņš stāsta, ka peldas karstajos avotos. Esot pat 60 grādus karsti. Pats klimats gan esot auksts. Visur sniegs. Visādi citādi īss ieskats un sajūtas bija vērojamas pievienotajā video.

Ievada raksti: Viens un Otrs!

Pirmie iespaidi ŠEIT!

Otrie iespaidi ŠEIT!

Foto galerija ŠEIT!

Indijas garša ŠEIT!

Indija uz motocikla ŠEIT!

Vēstule no kalniem ŠEIT!

Zemestrīces epicentrā ŠEIT!

Zemestrīces turpinājums ŠEIT!

Atgriešanās Indijā ŠEIT!

Daži jaunumi ŠEIT!

Seko PostNos gaitām Facebook!

« 1  2  3 »
186 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Šodien Manali (Himalajos) man rokas salsts. Tagad sēžu kafejnīcā pie Ingvera, citrona,medus tējas un lasu tavus rakstus. Joprojām patīk tavs rakstīšanas stils, paldies ka turpini postot emotion

Sveicieni no 2000 metru augstuma...Vakar uzzinājām, ka ceļš uz Ladakh ir beidzot atvēries (Nokusis) un domāju ka rīt brauksim tālāk uz lielajiem kalniem, kas ir +5000 metri (ceru ka mans mocis izturēs 150cc Yamaha)

Visu to labāko Agrim un viņa lasītājiem emotion

 

Āris emotion

3 0 atbildēt