local-stats-pixel fb-conv-api

Quinta da Regaleira4

20 0

Man atkal jāsāk raksts, sakot, ka pilsētā, ko apciemoju ir daudz ieverības cienīgu apskates objektu. Esmu bijusi visos, bet diezgan pasen. Toreiz vel nebildēju un neaprakstīju apskatīto. Tāpēc arī šis raksts ir tikai par Quinta da Regaleira. Šodien mērķtiecīgi devāmies tikai turp, galvenokārt, lai apskatītu aku un es beidzot sadūšotos pa to nokāpt lejā. Respektīvi, pārvarētu savas bailes no augstuma.

Šoreiz man iztrūkst stasta par to, kā ērtak nokļūt līdz Sintraiu, jo turpceļā devāmies kopā ar draugiem automašīnā. Viņi gan nevarēja mums pievienoties pastaigā, jo viņiem ir suns un dzīvnieki nedrīkst atrasties Quinta da Regaleira teritorijā. Atpakaļ gan braucām ar vilcienu, jo draugi vēl pludmalē ar suni staigājās. Tā kā nelielu ieskatu biļešu iegādē un staciju izvēlē varu sniegt.

20 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Viduslaiku pilis tika celtas ar aprekinu it visa.Katrai detaljai nozime.

1 0 atbildēt
Domāju ka googles plašumos ir atrodams viss...😀
0 0 atbildēt

Noteikti, bet vairāk ir portugāļu valodā, tā man vēl nav tik raita, un tulkošana paņem vairāk laika. Bet mans plāns ir ievietot rakstu vēstures un faktu sadaļā tieši par šo tēmu. Darba aizņemtības dēļ, tas var ieilgt.

0 0 atbildēt