local-stats-pixel fb-conv-api

Pontcysyllte akvedukts un Llangollen kanāls4

163 0

Pontcysyllte akvedukts atrodas Velsā netālu noLlangollen pilsētiņas. Tas ir augstākais (38 m) un garākais (307 m) akvedukts Anglijā un ir iekļauts UNESCO pasaules mantojumu sarakstā. Par šī objekta esamību uzzināju pateicoties spoki.lv - kādā rakstā šis akvedukts bija minēts kā viena no bīstamākajām vietām, jo kuģošanai paredzētā daļa nav nekādā veidā norobežota un nejaušs kritiens pār laivas bortu nebeigsies ar vienkāršu peldi, bet gan ar ilgu lidojumu un smagu piezemēšanos. Pats šobrīd dzīvoju Telfordā, kas ir pavisam netālu no šī akvedukta - nepilna stunda ar vilcienu un kādi 3 km pastaiga, tāpēc nolēmu ziedot vienu svētdienu un apskatīt savām acīm šo vietu.

Mana iepriekšējā ceļojuma apraksts šeit: http://spoki.tvnet.lv/celojumi/Ar-velosipedu-uz-Caer-Caradoc/760972

« 1  2  3  4  5 »
163 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Been there done that. emotion

Kaut kur Spoku galerijas ir ari bildites no si veidojuma.

2 0 atbildēt
Ja jau tas akvedukts atrodas Velsā, tad iespējams, tas ir augstākais Velsā vai arī Lielbritānijā, nevis Anglijā. Velsa NAV daļa no Anglijas. Anglijā ir daļa no Lielbritānijas, tāpat kā Velsa un Skotija.
2 0 atbildēt

Kamēr ceļoju līdz akveduktam, man bija doma pēc tam varbūt doties uz Chirk castle un Chirk akveduktu, bet pēc Pontcysylte akvedukta apskates kaut kā ļoti iepatikās tas celiņš gar kanālmalu, tāpēc nogriezos un aizsoļoju Llangollenas virzienā. Chirk castle pēc bilžukiem i-netā izskatā diezgan iespaidīga būve, pa kuru var ilgi blandīties. Ja es tur garāmejot ieskrietu, ta laika pietrūktu visu kā nākas apskatīt

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt