local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmā reize (ar kameru)2

33 0

Sveicināti visiem. Šodien ir piektdiena, vismaz man ir. Izdomāju padalīties ar jums pieredzē. Man patīk ceļot, dziedāt, filmēt un veidot. Esmu metru deviņdesmit garšs un pēc horoskopa dvīnis. Meitenes rakstiet lūdzu privāti.



Šajā, gandrīz 2 gadu vecajā video, es kameru rokā ņēmu pirmo reizi un pirmo reizi veidoju vloga tipa video. Šodien kā no jauna atklāju šo video. Man personīgi ir pilnīgi savādāks ieskats visā ko redzēsiet tajā. Es ļoti ļoti satraucos par kameru divus gadus pēc tās lietošanas pirmo reizi. [kadrā, kurā ir uzraksts : Jānis pirmo reizi lieto kameru, es gandrīz zaudēju samaņu sktoties video šodien, pārdzīvojot par savu kameru, protams]



Vizinoties pa Lielbritānijas vidieni ar riteņiem, ar pusbrāli sapratām, ka izņemot to, ka angļi ap visiem saviem īpašumiem saceļ akmens žogus.., Nezinu kā viņus savadāk nosaukt, ja kāds zin specifisku vārdu padalaties komentāros. Mēģināšu atrast bildi un ielikt te : Bilde



Ja kāds zin kā šitādu žogu sauc, tad lūdzu pasakiet. Foto nav no personīgās galerijas.



[Vieta reklāmai]



...Tātad, turpinot par Anglijas vidieni - tad dabā viss ir tieši tāpat kā Latvijā, tikai apkārt čivina skotu putni, maun poļu govis un ganās tīrasiņu zirgi. Starp citu tīrasiņu zirgi ir cēlušies 17 gs. Anglijā. Tas ir tik ģeniāli, ka angļi jau 17 gs. spēja izdomāt patentēt tādu *lietu) kā zirgs.



Tajā dienā Mežā es tiešām bilju apmaldījies, jo iebraucot mežā, nonācām tādā kā bezgalīgā parkā. Naktī bija lijis, tādēļ ceļš nebija sauss.



Video atsāku veidot tīri nesen, ja kādam vēl interesē var pačekot mani jūtūb kanālā. Drīzumā domāju doties uz Krieviju ar kameru, ja palikšu dzīvs, tad apmēram pēc kādiem 2 mēnešiem varētu jums vēl ko piedāvāt. Un ja tu esi tik tālu izlasījis - apsveicu. Tu esi uzvarējis.



[Vieta reklāmai]



Skatamies pirmo video



[Vēl viena vieta reklāmai, jo reklāmu TAČ nekad nevar būt par daudz]



skaidrojumi vārdiem no teksta:



*lieta - šajā gadījumā dzīvnieks.



Starp citu, šādi vārdu dzīvnieki raksturo wikī - Dzīvnieki (Animalia, Metazoa) ir liela daudzšūnu organismu grupa, kas spēj kustēties un reaģēt uz apkārtējo vidi, barojas, pārtiekot no citiem organismiem. Dzīvnieku daudzveidība ir milzīga (kopējais sugu skaits ir aptuveni 2 miljoni), taču suga reti ir viendabīga (monotipiska) visā izplatības apgabalā jeb areālā. Parasti tā sadalās pasugās.

33 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt