local-stats-pixel fb-conv-api

Nav, kur palikt pa nakti...11

sestā un septītā ceļojuma diena. Tiek daudz pavadīts laiks uz ceļa, mums jāmēro apmēram 700 km, lai tiktu līdz noteiktam mērķim, kur mūs gaida pieņēmējs. Nācās "stopēt" pat arī vēlu vakarā, kas mums par laimi izdevās un mūs aizveda līdz mērķim, bet, diemžēl ieradāmies ļoti vēlu un mums nācās meklēt vietu, kur pārnakšņot...

310 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Kā vienmēr izcils video.

10 1 atbildēt

tikai nesaprotu kaapec nevaretu video forshi salikt playlistee? celojumi pa Eiropu vienaa playlist, pa skandinaviju citaa playlist, ja ir kkaadi vel citi video kas neattiecas  uz shiem 2 celojumiem tos kaadaa citaa  playlist kur butu dazhadi video ne pa teemaam.

7 0 atbildēt

Kā ir ar palikšanu pa nakti teltīs? Neviens nekad nav traucējis? 

7 0 atbildēt

No iepriekšējā ceļojuma likāt regulārāk video apskatus, bet labi, ka esmu redzējis visu filmu.

3 0 atbildēt

Nav kur palikt pa nakti... šis man atsauc atmiņās stāstu par Kuldīgu, kur jaunieši aizlaiž uz Kuldīgu ballēties un saprot, kad nakts vidū nav kur palikt pa nakti. Tālab viņi izlemj aiziet līdz pašvaldīvas policijai uzjautāt vai izolātorā nevarētu pārnakšņot. Pašvaldības policists atbildēja, kad nevarot. Bet jaunieši uzstājot un sakot lai laižot iekšā ja nēt logu izsitīšot un tad izolātorā varēšo tāpat pārnakšņot.

4 1 atbildēt
Viens no retajiem latviešu kanāliem, kuram ir kvalitatīvs un interesants saturs. 👍
2 0 atbildēt
Filmu nopirku un noskatījos jau sen, bet katru reizi gaidu un skatos arī šos video. Patīk!
2 1 atbildēt
Back at it again?
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt