local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu vasaras piedzīvojums ar velosipēdiem!3

69 0

Sveiki, visiem.

Ceļošana ir viena visai varenjauka un jautra padarīšana. Ne vienmēr tam ir jābūt dārgam priekam. Dzīvoju Skotijā. Maija beigās aizgāju no sava darba valsts mežos, lai dotos līdz šim interesantākajā un piedzīvojumu bagātākajā ceļojumā (ja neskaita to vasaru, ko nodzīvoju uz „vientuļas” salas Skotijā 2013.gadā, bet tas jau ir pavisam cits stāsts).

Februārī mēs iegādājāmies „plānotā” ceļojuma svarīgāko lietu – velosipēdus. Nolēmām doties ceļojumā ar riteņiem uz apmēram 2 vai 3 mēnešiem. Nebija pat nojausmas, kur mēs īsti brauksim un cik naudu mums vajadzēs. Tuviniekiem teicām, ka plānojam paceļot pa Eiropu, bet neiedziļinājāmies detaļās, jo nekas nebija izplānots.

Jūnijā es ar savu partneri nopirkām lētas biļetes uz Barselonu, taču neviens no mūsu tuviniekiem to nezināja. Aizlidojām viņiem nezināmā virzienā. Visiem pateicām, kur atrodamies vien dienā, kad nokļuvām Barselonā, nopirkām pastkartes un nosutījām tās uz mājām. Telefoni un visas citas ierīces tika atstātas mājās, tā kā nevarējām padot viņiem ziņu citā veidā. Paņēmām tikai mūzikas atskaņotājus un fotoaparātu.

šeit aprakstīšu ceļojuma pirmo nedēļu.

69 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Malači  emotion 

1 0 atbildēt

pusdiena apmēram pagāja laikam, jo bija ļoti karsts un mēs mināmies lēnām. Mēs mināmies gar upi, kas bija tāds kā zemes ceļš/velo celiņš. 

0 0 atbildēt

 (kā tas ir latviski es nezinu). Bet viss pārējais bija ok, nepārdūrām nevienu riepu, bijām pārsteigti. Mums bija labas riepas, pat vēl tagad izskatās gandrīz kā jaunas. 

Tik uz priekšu! Noteikti to izdari, tas ir labākais veids kā ceļot!

0 0 atbildēt