local-stats-pixel fb-conv-api

Lielā Krievijas Zelta loka aizmirstais posms - Serpuhova11

Sveicināti atkal! Kā jau iepriekš solīju, tagad turpināšu stāstu par manu ekspress ceļojumu Piemaskavā. Kāpēc ekspress ceļojums? Iepriekšējā stāstā jau minēju, ka kārtējo reizi dodoties apceļot mūsu dižās kaimiņvalsts Krievijas Kaukāza reģionu man nācās pavadīt vienu dienu Maskavā. Tāpat minēju, ka pašu Maskavu iepriekš esmu apceļojis vairākkārt, tādēļ šoreiz nolēmu, ka šajā dienā starp lidojumiem uz ātru roku un bez īpašas iepriekšejas gatavošanās apskatīšu kādu pilsētiņu Piemaskavā.

Kā es līdz Serpuhovas centram braucu.

Mana izvēle krita uz pilsētu, kura atrodas uz dienvidiem no Maskavas. Izvēlējos šo pilsetu, jo nekad iepriekš šajā virzinā nebija nācies pabūt un tā nav parāk tālu no Maskavas. Tātad tā ir Serpuhova, kura ir slavena ar savu seno vēsturi un tā ir viena no pilsetām, kura ir iekļauta tā saucamā Lielā Krievijas Zelta loka sastāvā. Pie reizes varēšu arī tuvāk izpētīt, kā ļaudis dzīvo pašā Piemaskavā.

« 1  2  3  4  5 »
529 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Njā. Izskatās, ka tai pilsētā kā vien baznīcas, grausti un bardaka īsti nekā nav? Un pie visa vainīgs ir Obama. Izskatās, ka domāšanā ir iestrēguši 19. gs. Kalpot bajāriem, lūgties Dievam un pie visa bardaka un nabadzības vainot busurmaņus (ASV). 

22 0 atbildēt

Godīgi sakot, skatoties bildes bišķīt jau piegriezās. Visus vienas baznīcs, klosteri da katedrāles. Tas jau kaut kāds fanātisms. 

11 1 atbildēt
Paldies par lielisko rakstu,ar lielu intresi lasīju un patīkami ka pievienots vēstures stāstijums.Ieguldīts daudz laika un darba lai pasniegtu lasītājam baudāmā veidā.
7 0 atbildēt
Uou! Invalīdu vāgis bija pirmā mašīna ar kuru mani vectēvs iemācīja braukt! Kas tā bija par sajūtu - apdzīt traktoru!
6 0 atbildēt

Paldies par saturīgo rakstu. Vakar iesāku lasīt, bet nobeidzu šodien. Man bija interesanti, jo padomju laikos biju autobusa ekskursijā pa Zelta loku.(līdz Maskavai ar vilcienu). Toreiz šī pilsēta nebija mūsu maršrutā. Atceros Jaroslavļu, Kostromu, Vladimiru, Suzdaļu. Tolaik par lielu netīrību nevarēja sūdzēties. Veda rādīt tās vietas, kas bija maršrutā. Jau toreiz uzkrita, ka visur bija daudz baznīcu un katedrāļu.

6 0 atbildēt
Super!
3 0 atbildēt

Interesants raksts. Visu izlasīju. Patika lasīt par to, ko vietējie domā emotion

3 0 atbildēt

Ja ne dazviet autinji,liktos ka ar kadu laika mashinu atgriezta pagatne...

2 0 atbildēt

labs raksts

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt