local-stats-pixel fb-conv-api

Labākās atpūtas vietas Saules sistēmā12

587 0

Saules Sistēma ir ir tik plaša un pagaidām neizzināta teritorija. Pateicoties mūsdienu zinātnei mēs jau diezgan daudz zinām par mūsu Saules Sistēmu un ārpuszemes ķermeņiem, kas to veido. Šajā rakstā par interesantākajām mums zināmajām vietām Saules Sistēmā, uz kurām būtu vērts aizceļot un ieraudzīt tās paši savām acīm. Uz kurām dotos tu, ja varētu?

587 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Uz Urāna naktī vispār ir bīstami. Tur augsta kriminālā situācija. Tā ir nomale, tik tālu no saules un vēl nakts ilga... es naktī nebrauktu.
15 1 atbildēt
rakstinjš riktīgi labais, bet bija tāda sajūta, ka lasītu sludinājumu un varētu noīrēt kādu kosmoskugji un palidot, paskatīties uz to visu emotion
13 0 atbildēt
Labs 👍
8 0 atbildēt
Labprāt noīrētu komētu un palidotu uz tās!
8 0 atbildēt

Es gribētu uzkāpt Olimpā uz Marsa. Tas tik būtu piedzīvojums. Kā arī gribētos papeldēties Neptūna (terraformētā) ūdeņos. (Tie kas saprata, Neptūns romiešu mitoloģijā ir okeāna valdnieks.)

6 0 atbildēt

gan jau reiz būs tāda iespēja emotion

5 0 atbildēt
VĒĒĒL
3 0 atbildēt

Šī aktivitāte ir skaidrojama ar Jupitera un citu pavadoņu milzīgo gravitāciju, kuras dēļ nabaga Jo tiek vilkts vienlaicīgi dažādos virzienos.  emotion  wtf cik nesakarīgs teikums.

 emotion  google translate

5 8 atbildēt
Huina
4 20 atbildēt