local-stats-pixel fb-conv-api

Klases ekskursija uz Ventspili.8

82 10

Es šoreiz rakstīšu par klases ekskursiju.

15.05.2015. es ar savu klasi un paralēlajām klasēm (4a, 4bun es eju 4c) braucām ekskursijā uz Ventspili.
Mēs bijām uz Livonijas ordeņa pili. Tur mums izstāstija leģendu par Melno sivēnu. Nezinu vai tā bija taisnība, bet mums tu teica ka Melnais sivēns spokojās. Ja vēlaties dzirdēt leģendu rakstat komentāros un ielikšu.
Pētstam mēs dalijāmies divās grupās. Es biju 1.grupā. 1. grupa devās uz Amatu māju. Amatu mājā mums 40 minūtes bija nācibu stunda kā sen atpakaļ. Mums bija jāraksta uz plānas akmens plāksnes ar grafīta grifeli.
Pēc Amatu mājas mēs visi devāmies uz Ventspils 1.ģimnāziju paēst pustdienas. Ģimnāzija izskatijās pec baznīcas (ārpusē).
Tad mēs gājām uz Ventu banku. Venti ir Ventspilī pieņemta valūta kuru var pelnīt internetā un viens Vents ir apmēram 10 centi. Es dabuju 1500 ventus.
Pēc pustdienām bija jābrauc uz Piejūras muzeju. Tur mums bija jāsadalās 6 grupās. Katrai grupai iedeva lapiņu ar atēliem. Mums vajadzēja pēc iespējas ātrāk atrast tās lietas kas bija attēlotas un nofotogrāfet tā lai fonā var redzēt kādu no gupas dalibniekiem. Mana grupa bija 5.
Tad mēs ar Mazbāniti (tādu vilcieniņu) braucām uz Kaķa taku.
Kaķa tāka bija forši. Vienīgais pagāja divas vai trīs stundas kamēr visi izgāja. Galu galā trasi gribēja iziet ap 60 skolēnu! Man ļoti paveicās ka rindā nostājos kāda 15. Vienīgi visi baigi nosala, jo bija cilvēki kas lēni kustējās un tā kavēja "satiksmi". Pēc trases gandrīz visi nopirka karsro šokolādi vai tēju lai sasildītos.
Pie skolas mēs bijām pus 11 vakarā. Ta nu biedzās mana ekskursija.

82 10 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tikai no 2012. gada var apskatīt tās govis? 

Oo, tad jau es laikam ~2008.gadā redzēju neredzamās govis emotion

4 0 atbildēt

1500 venti-150 eiro? tu nejoko?

2 0 atbildēt

pirmo reizi redzu Ventus 

zināju ka tur ir arī sava valūta bet tagad redzu to pirmoreiz emotion 

1 0 atbildēt

Kas tā par leģendu?

0 0 atbildēt
Esmu vairākas reizes bijis ventspilī..pirmajā reizē bija interesanti...otrajā reizē jau braucot tur bija garlaicīgi,bet ja ir jautra kompānija nekad nebūs garlaicīgi..Dabūju arī 10 ventus...
0 0 atbildēt

Pateikšu tev noslēpumu, nevienam neintresē tava klases ekskursija! emotion

0 2 atbildēt