local-stats-pixel fb-conv-api

Īrija "sapņu zeme" part-1.12

127 28

Sveiki ,kas mani zin , kas nezin nu gan jau visi mani nezin. Tātad stāsts būs nedaudz par sapņu zemi ,
Īriju , šijā pirmajā daļā , iekļaušu nelielas dokumentācijas, ja tās tā var saukt par - alkoholu un cigaretēm.

Tātad , nostrādāju Īrijā divus gadus un ir sakrājusies šāda , tāda pieredze , par un ap darbiem , par latviešiem īrija , par pašiem īriem , nu kā sacīt par dzīvi ārpus Latvijas.

Ja būs piekrišana , uztaisīšu vēl divas , daļas par algām īru zemē un par darbu un pārējo.

Tātad ,nostrādājot pirmo gadu , man likās , ka vajadzētu pakrāt ,kaut kādas lietas. Tad nu ,kur gadijās ,kur ne sāku krāt izsmēķētās cigarešu paciņas , un nedaudz alkoholu. Atvainojos , ka nenobildēju bildi ar sakrājušajām pudelem , bet ar cigaretēm nobildējos.

Par cigaretēm , iztērēju attiecīgi 1820e, vrbūt nedaudz vairāk , jo ne visu biju savācis. Protams cilvēki ,teiks kapēc gan neņēmi kontrabandas cigaretes vai vnk neatmeti , bet nu kā saka , cik cilvēku tik viedokļu , par alkoholu iztērēju apmēram 220e, vidēji 30e uz pudelīti , jacks ar medu- kapēc Latvijā tu esi tik dārgs?

127 28 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Malacis! Aizbrauci uz citu valsti,lai kurītu un buhātu. Ceru, ka joprojām esi tur, te tādu kā tu ir pietiekami!
32 2 atbildēt

Vai cigarešu paciņa ir kautkas tāds ar ko vērts lielīties? A ja doma bija parādīt šīs kolekcijas izmaksas salīdzinājumā,ja ko tādu darītu Latvijā? Khem, tu norādīji kopējo summu,bet cik maksāja pašas cigaretes? Katra paciņa vai cik ir kopskaits kolekcijai? Arī tā tava piebilde par alkoholu. Iztērēji 220 eiro,vidēji par pudeli 30 eiriki,ok 7 pudeles tev kolekcijā vai 7 pudeles gadā.Vienalga. Bet ,ko tas dod parastam lasītājam atskaitot lielību,es cīgām iztērēju gandrīz 2000 eiro.Vai nelielību.Nezinu. Tu minēji ja būs piekrišana ,tad bliezīsi rakstus par algam ,darbu un tādām lietām. Lūk ar to puis, vajadzēja sākt. No tā vismaz būtu kāda jēga. Vai vislabāk algas un šo salikt 1 rakstā. Cilvēkam,kas nav bijis Īrijā un visiem pazīstamajiem neprasa- ei,Īrijā cīgas dārgakas ,kā te vai lētākas ,tavs raksts liekās bezjēdzīga plātīšanās ar to,kā tu beidz organismu nost. Ja pieņemam,ka cīgas īrijā maksā ,kā Latvijā ,teiksim 3 eiro par paciņu

sanāk +- 600 paciņas. Tu sāki krāt ar otro gadu,tātad 600 paciņas apmēram 500 dienās jeb mazliet vairak kā paciņa dienā -un kas tad tajā īpašs? Vai tas,ka tev istaba pilna ar tukšam cīgu pačkām ir kautkas super svarīgs?Ja Īrijā cīgas ir dārgākas kā Latvijā sanāk vēl mazāk.Es patiešām ceru,ka tu uztaisīsi solītos rakstus par algu un darbu un tajos varēs iegūt kaut cik vērtīgu,noderīgu info..

22 0 atbildēt

Otru daļu nevajag, par šo klaunu viss jau ir skaidrs.

14 0 atbildēt

raksts tiešām pilnīgs bezsakars, pīpu paciņas nobildējis, tā nu redziet Īrijā notiekās emotion

12 0 atbildēt

Tu varetu man  kadus 2 blokus attsutit  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Gaidu rakstus vel, bet interesantākus!

0 1 atbildēt