local-stats-pixel fb-conv-api

Ceļojums uz paradīzi - Fuerteventura55

1154 1

Sveiki, mani draugi. Nesen es piedzīvoju turneju, kas saglabāsies man uz visu mūžu...

(mani iepriekšējie raksti: http://www.spoki.lv/automoto/Ciemojoties-TOP-GEAR-pasaule/570405 , http://www.spoki.lv/aktuali/Most-Wanted-zimoli-Latvija/530056 , http://www.spoki.lv/vesture/Nostalgija-Spilves-lidosta/571280/1/2)

Fuerteventura. Vārds, kas pirmoreiz man pat galvā nesaglabājās. Tagad šo frāzi izrunāju bez aizķeršanās.

Kas tad ir tā Fuerteventura? Kā es saku, tā ir pasaules tālākā nomale un mazā paradīze. Normālā valodā runājot, tā ir otrā lielākā sala Kanārijas. Nē, tā nav „kārtējā kūrorta”. Fuerteventura pati ir nenoliedzami skaista saliņa, kur jūti brīvību, jo salā nav tik daudz cilvēku kā citās Kanāriju salās, un tu tur nesēdi ar savu "All Inclusive", bet gan ceļo apkārt.

Es nolēmu doties uz Fuerteventura kopā ar savu ģimeni, izlasot vienā Latviešu forumā rakstu par BUDŽETA braucienu uz šo salu. Vienkārši runājot, par braucienu par cenu priekš Latvieša algas! Tas man izdevās pat TRĪSREIZ, un domāju vēl tur atgriezties.

Ilgi meklējām Ryanair biļetes, mēģinājām kombinēt pārsēšanos gan Vācijā, gan Lielbritānijā.

Pirmoreiz dodos caur Lielbritāniju, otro un trešo reizi caur Vāciju. Pirmajā reizē nakšņoju jau iepazītajā London Stansted lidostā. Teikšu, ka komforta neizjutu, bet baigi nožēlojis nebiju. Pagulēju kopā kādas trīs stundas, aizņemot visu sēdekļu rindiņu, un krācot ik pa laikam.

« 1  2  3  4  5 »
1154 1 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000