local-stats-pixel fb-conv-api

Brīvdienas siltajā Maltā11

Sveiciens visiem!

Nelies ieskats mūsu ceļojumā uz Maltu!

Mata ir neliela salu valsts Vidisjūras centrālajā daļā. Tās platība tikai 316 km². Malta var šķist maza, bet tai ir bagātīga kultūra, apbrīnojami skaista piekraste un patīkami silti laika apstākļi gandrīz visa gada garumā.

259 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

 emotion 

6 0 atbildēt

Ļoti skaistas bildes! + no manis

5 0 atbildēt

autoram forši - silts, saulains.

es esmu kanāriju salās Lanzarotā. vistīrākā sūdu bedre - ja kādam interesē, kā būs, kad viņam būs ap 70, tad var braukt. Pensionāru paradīze, krievi nav, tusiņi nav, viss ir kluss, ja nu vienīgi kāds sīkais ik pa laikam izdomā paskraidīt, bet to ātri noliek pie vietas. 

Bet pats trakākais, ka tagad (18.11.2017) ārā ir tikai +19, kad saule pazūd, tad ir tikai +15, pilnīgi nožēloju, ka aizbraucu bez ziemas jakas un cepures. Ja pūš ziemeļu vējš, tad saulē tev ir vēl silti, bet ejot pa promenādi, no vienas puses tev ir silti, no ēnas puses viss salsts kopā. Bez maz vai 5 soļus ej normāli, 5 atpakaļ gaitā, lai tā kā grilllā vienmērīgi visām puses pieceptos. Viesnīcā apkures nav, deķu nav, visi guļ zem palagiem, atzinās, ka tik auksts viņiem nekad nav bijis, bet biezāki deķi nav, elektrisko sildītāju nav. Ja kāds brauc ap šito laiku, tad labāk Latvijā nopirkt elektrisko pūtekli depiņā pa 10 eirām, un kaut vai atstāt to te, ja nevajadzēs, bet vismaz silti būs, jo ar šmigu ir par maz. 

7 2 atbildēt

Malta ir jauka, tikai cenas šķiet sākumā diezgan pabaisas, ja nezina, kur ko lētāk iegādāt, ar laiku gan pierod. Visiem var ieteikt muzeju, kurā ir lieliski atainotas skarbās pagātnes spīdzināšanas ainiņas!

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Jābrauc atpakaļ vasarā... Pašlaik šeit ir lietus jau 4turto dienu. emotion Tomēr peldēties siltā ūdenī varējām pat 28.septembrī. emotion
2 0 atbildēt
Es uz Maltu gribu vēlreiz aizbraukt, zilā lagūna, sapņu paradīze emotion
2 0 atbildēt

es nemaz nezināju, ka uz tejieni no Latvijas rinairs lido. 

1 0 atbildēt

Šoziem uz dažām nedēļām braukim uz Latviju ar mērķi safilmēt video par visu foršo, jauno un ineresanto ko vērts pamēģināt un apskatīt, dažādas Latvijas pusēs. Iesakiet idejas labam video! 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt