local-stats-pixel fb-conv-api

7 dienas, 7 pilsētās kopā ar Pēda Latvijā komandu.3

81 0

Informācija!

Pēda Latvijā komanda Latvijā veiks vēl nebijušu ceļojumu, 7 dienās Gints kopā ar Inesi apmeklēs 7 Latvijas pilsētas, proti, Kuldīgue Daugavpili, Ventspili, Cēsis, Valmieru, Rēzekni un Jēkabpili. Ceļojums norisināsies no 12.03.2016.-19.03.2016. un ceļojums tiks iemūžināts videoklipā. Videoklipi pakāpeniski, tiks publicēti marta beigās jauniešu apvienības "Pēda Latvijā" youtube kanālā.

https://www.youtube.com/channel/UCMOu0RciFjudXrWskM4z_aA

Ierobežojumi.

1. Atrasties mazāk nekā 6 stundas augstāk minētajās pilsētās.

2. Aizliegts izmantot internetu, jebkādas citas saziņas ierīces tieši brīdi, kad atrodamies ceļā uz/no pilsētas un pašā pilsētā. ( telefoni izslēgti )

3. Tērēt jebkādus naudas līdzekļus pilsētā, izņemot starppilsētu autobusu no/uz pilsētu.

4. no/uz pilsētās un pašas pilsētās neēdīsim, līdzi būs tikai dzeramais ūdens.

Ko darīsim?

Tā kā mēs nebūsim tiesīgi izmantot jebkādus telefona sakarus, tad iegūsim informāciju par pilsētu, par apskatāmajām vietām runājot ar cilvēkiem, lasot norādes, apmeklējot dažādus nozīmīgus objektus attiecīgajām pilsētām, gan arī vietas ar ko ir īpašas šīs pilsētas - centīsimies iemūžināt pēc iespējas vairāk no mūsu ceļojuma un veidosim vairāku videoklipu sēriju saistībā ar mūsu ceļojumu pa pilsētām, uz doto momentu katrai pilsētai plānots par 2-3 videoklipiem. Dažās pilsētas veiksim arī eksperimentus, kā arī noskaidrosim ko pilsētu iedzīvotaji zina par savu pilsētu un var pastāstīt mums. Jāpiemin, ka Daugavpilī, Rēzeknē, Jēkabpilī un Valmierā nav bijis neviens no ceļojuma dalībniekiem un iepriekš netiks iegūta nekāda informācija. Cēsīs, Liepājā un Ventspilī dalībnieki bijuši tikai vienu reizi.

Sekojiet līdzi jaunumiem mūsu youtube kanālā!

Cerot uz Jūsu atbalstu,

Pēda Latvijā komanda.

81 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Lai jau veicas, bet kā Jūs domājāt visu dienu bez ēšnas iztikt? emotion

5 0 atbildēt