local-stats-pixel fb-conv-api

13.07. atklaaju velosezonu :)6

84 5

Sveiki, miiljie spoceeni!

Jaa, zinu, daudzi ieviipsnaas, bet nu taadu vai citaadu apstaaklju deelj aatraak man nesanaaca. Vispaar jau nu pirmo gadu taa. Bet! Labaak veelaak, nekaa nekad, piekritiisiet tachu, vai ne? ;)

Iesaaku ar to, ka vajadzeeja iedvest gaisu ziemiigi pljuriigajaas riepelees. Domaats - dariits. Pakaljeejo riepu izdevaas mazliet dabuut pie dziiviibas, bet, pieskruuveejot pumpiigo prieksheejai riepelei, pumpeens izdomaaja sachakareeties... Ko dariit?

Liidz tuvaakajai gaisa piekljuves vietai pataalu, stumt negribeejaas, riskeeju un leenaam ripinaaju gar Daugavu ar tukshu. Diez kas jau nebij, skanjas riepa izdeva pervrsas, lai neteiktu vairaak, bet nu cilvju bija pamaz, taa kaa kaadu taa kaartiigi sabaidiit neizdevaas. Taa kaa tiku liidz gaisam bez iipashiem piedziivojumiem :)

Sachiniiju riepeles brauktstaavoklii, ietesos veel vieteejaa Grosauto veikaliinaa ar domu atrast cieniigu mainju beigtajam pumpim, a nje tut to bilo. Dzeks aizgaaja uz noliktavu mekleet, bet atnaaca ar tukshaam rokaam, kuras noplaatiija vien. Nu neko, vai taapeec mees raudaajaam?

Nekaa nebij, ar Pcolku rulleejaam kaa no kjeedes noraavushies. Ak jaa, paskaidrojums. Pcolka ir mana liidzgaitniece, kameer man vien ir shis richukinjsh. Vinja kaifo no braucieniem, shkjiet, ka pat vairaak kaa es :) Redzeesiet vinju bildees, tad jau arii sapratiisiet, bitiit matos! :)

Shodien taa zinaamaa muguras lejasdalja liek par sevi zinaat, bet nu bija to veerts, muusu pirmais shiigada izbraukums! Bilzju kvalitaate gan mazliet pieklibo, jo liidzi pakjeeraas tikai telefons... bet nu taas izjuutas, izjuutas...

84 5 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
Ja ne savu, tad vismaz velosipēda bildi ieliec, jo iznāk, ka raksts par velobraucienu, bet botāniķa bildes.
1 0 atbildēt
Man arī ir lampiņa, kas darbojās uz mīšanos. Nevšlos kļūdīties, bet laikam dinamometrs. emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt