local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiktu, ja man būtu īpašas spējas? #4 Lidošana4

3. Spēja burt

Ziemas rīts. Count Monte Black atver acis. Pirmā doma, kas iešaujās prātā: " Kāpēc mana gulta ir metru zem manis? " Viņš paskatās uz leju un saprot, ka atrodās metru virs zemes, karājoties gaisā. Iekniebis sev un pēc tam samīļojis kniebuma vietu CMB saprot, ka neguļ. Plātot rokas kā putns CMB paceļās vēl augstāk ar galvu berzējoties gar griestiem.

Pēc 15 minūtēm izbīļa un smieklu par ieskriešanu lampā, griestos un skapja augšdaļā CMB, beidzot tiek atpakaļ uz zemes. Šajā brīdī mūsu varonis saprot, ka spēju lidot var izmantot tikai 1 veidā. Cīņai ar noziedzīb un brīvajā laikā mazliet paceļojot. Bet kāds gan būs viņa tērps un vārds? Tas bija par sarežģītu domai ar tukšu vēderu, tāpec CMB viegli, kā spalviņa aizlidoja līdz ledusskapim un pagatavoja sev brokastis. Par laimi visi citi viņa mājā vēl gulēja un neviens neieraudzīja puskailu CMB sēžam gaisā un ēdam salātus.

Atgriezies savā istabā CMB nolaidās lejā un devās uz tuvāko "humpīti", lai iegūtu materiālus viņa tērpam. Sapircis veselu kaudzi ar dažnedažādām drēbēm, palagiem un lupatām CMB atgriezās mājās, lai to visu sašūtu un salīmētu kopā. Viņa tērps beigās ieguva melnu pamatkrāsu un zilganbaltus spārnus uz muguras. Bet uz vēdera parādījās viņa varoņa zīme - sudrabots spārns ar sarkanu nimbu vidū. Un sevi viņs nodēvēja par tumšo eņģeli, jo lidoja mierīgi un līgani kā eņģelis, bet nodarbojās ar tik tumšām lietām kā cīņas, kas nebūt nepiestāvētu klasiskam, jaukam, baltam un pūkainam eņģelītim.

Pirmais "Tumšā eņģeļa" apturētais noziegums bija izjaukta velosipēda zādzība. Viņš pamanīja, kā kāds pusmūža vīrietis griež ar stangam pušu maza bērna riteni pie lielveikala un pielidoja tam klāt un uzcēla noziedznieku uz lielveikala jumta, piedraudot, ka atbrīvos tikai, kad ieradīsies policija. Ikdienā 'Tumsas eņģelis" bija parasts sporta žurnālists un komentētājs, taču jebkurā mirklī bija gatavs uzvilkt savu kostīmu un masku, lai apturētu ļaundarus.

95 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Sarauj! Es pa tevi emotion 

0 0 atbildēt