local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiktu, ja man būtu īpašas spējas? #3 Spēja burt1

2.Superātrums

Count Monte Black mierīgi pastaigājās no rīta. Viņš bija pavisam nesen cēlies. Kaut kas nelikās tā kā parasti. Likās, ka kaut kas ir citādāk. Droši vien to ietekmēja fakts, ka pilnīgi nezin no kurienes pie viņa gultas mētājās burvju nūjiņa - gluži kā no Harija Potera filmām. Kāda nepārvarama spēka dzīts Count Monte Black šo nūjiņu pat ielika savā mugursomā, kuru allaž ņem līdzi, kad dodās uz veikalu vai pastaigāties. Nūjiņa šķita tik viegla un caur to strāvoja enerģija.

CMB iegāja tuvējā mežā un atkal šis nepārvaramais spēks pierunāja viņu izvilkt nūjiņu no somas un pavicināt. Viņš neapzināti nomurmināja pašam sev neizprotamas frāzes un BUM! Tuvējā priede bija koši rozā krāsā, bet zāle ap to mirdzēja kā kristāli apspīdēti ar gaismu. CMB vēlreiz pakratīja nūjiņu un šoreiz nomurmināja citu frāzi, šoreiz nekas nenotika. Tā vismaz viņš domāja, līdz no mākoņiem sāka līt cepumi. Daudz un daudz cepumi - gan parastie, gan šokolādes. Atgriezies mājās CMB sameklēja vecu jaku un ar nūjiņas palīdzību uzbūra to līdzīgu burvja apmetnim. Uz apmetņa pleciem parādījās mazi spīdīgi uzplecīši ar burtiem CMB, kas apzīmēja viņa vārdu, tikai kā burvim tas nebija Count Monte Black. Šajā mirklī CMB nozīme kļuva par Clever Mage Black jeb Gudrais burvis Melnais.

No šī brīža CMB ar savu burvestību palīdzību apkaroja korupciju - viņš izsekoja politiķus, uzņēmējus un citas riska grupā esošas personas un nobūra tās tā, lai tās izstāsta patiesību uz jebkuru viņa uzdoto jautājumu. Lai neviens viņu neatpazītu viņš virs sejas nēsaja melnu masku un ar burvestībām nobūra sev citu balsi - rupju un biedējošu.

50 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Tā jau ir, kad sāk sapņot, ir grūti apstāties

5 0 atbildēt