local-stats-pixel fb-conv-api

Ja man parādītos superspēja, es, visticamāk, sevi nogalinātu!11

Reiz staigāju pa Somijas galvaspilsētas mazajām ieliņām un galvā prātoju par iespējamām super-spējām. Lidot būtu labi un reizēm pat pārlieku noderīgi, bet tas palielinātu nejaušās nāves iestāšanos iespējamību, apdraudētu putnu migrācijas apstākļus, un cilvēkiem liktu mani ienīst. Dzirdēt citu domas tikai izklausās forši. Patiesība jau reizēm labāk ir redzēt, dzirdēt un zināt mazāk, nekā vairāk. Turklāt visa dzirdēšana varētu novest līdz depresijai, psihiatriskai klīnikai vai pat pašnāvībai, jo liekas skaņas nekad neliktu tevi mierā un tikai bezjēgā pļurkstētu iespējams pat slimu suņu murgus. Tā man liekas, iedomājoties par to, kas reizēm notiek manā domu līmenī. Caurskatīt cilvēku vai apģērbu būtu sasodīti pavedinoši, bet arī tas apniktu, un vīriešu pārstāvjiem noteikti samazinātu potenci. Superspēku citi izmantotu savā labā un mūžīgi terorizētu tevi ar lūgumiem pabīdīt skapi, nonest no ceturtā stāva dīvānu vai pārbīdīt uz ceļa traucējošu mašīnu. Jo vairāk aizdomājos par superspējām, jo vairāk nonāku pie secinājuma, ka to vai nu apkārtējie cilvēki egositiski vadīti izmantos savā labā, aizmirstot par manām vēlmēm un vajadzībām, vai nu kalpos man par sliktu, nodarot fiziskus vai mentālus veselības kaitējumus.

Bet palika viena superspēja, kura, savācot visus mīnusus, pārspēja sevī plusos. Tā ir teleportācija. Ik katrs vismaz reizi ir pieredzējis brīdi, kad, guļot siltā un ērtā migā, savajagas uz tualeti, uz kuru tikšana atspoguļojas kā auksta koridora šķērsošana un no siltās migas izlīšana. Vai arī reizes, kad tik ļoti vēlies apmeklēt vairākus pasākumus vienlaicīgi. Vai transports, kuru jau kuro rītu kavē. Transports būtu nieks, ja vien tas nevestu uz darbu, kuru tu arī kavē. It kā jau būtu vienalga, ja vien darbs nebūtu vieta, kuru apmeklējums nodrošina rēķinu apmaksu un dzīves līmeņa uzturēšanu. Es izvēlētos teleportācijas spēju.

Nenoliedzami, lai arī cik ļoti vēlētos kādu superspēju, ja kādā rītā pamostos un saprastu, ka man ir pārdabiskas spējas, es histērijā kaut ko sagrautu, noraudātu rīta svārkus, sazvanītu savu psihoterapeitu vai arī vienkārši negatavības dēļ nejauši sevi nogalinātu. Jā, es vēl neesmu gatavs kam tādam.

225 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Tev nevajag superspējas, lai sevi nogalinātu. Vienkārši paskaties spogulī...
12 1 atbildēt

Apsveicu ar pirmo vietu! emotion 

7 1 atbildēt

Es arī vēlētos teleportācijas spējas tad man nevajadzētu darbu vienkārši paviesotos bankas seifā, varētu atpūsties jebkurā pasaules malā un visbeidzot varētu pastaigāt pa mēness virsmu ar uzvilktu ciplanētieša masku   emotion  

6 0 atbildēt

man ,personīgi ļoti patika virsraksts..

7 2 atbildēt

Tā jau  ir - superspējas uzliek ari papildus pienākumus, ja vien negribi tās izmantot savtīgos nolūkos. Un par velti darit ko labu grib tikai kāds dullais.

3 0 atbildēt

Ieraksti googlē zerg rush un gaidi līdz uz ekrāna sāks parādīties aplīši ,spaidi uz viņiem tādejādi viņus nogalinot ,jo viņi nāks aizvien vairāk un centīsies visu apēst - tas nav joks ,bet patiešām forša izklaideemotion

1 0 atbildēt

ceļošana,laikā!

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt